Zanemarenom psu uši se pretvorile u kamen, ovo je višak njegove dlake

Zanemarenom psu uši se pretvorile u kamen, ovo je višak njegove dlake
Screenshot: YouTube

NEKI vlasnici nisu ni svjesni da čine nažao svojim psima i da neke stvari jednostavno moraju riješiti, čak i kada se to čini nemoguće. Starica iz ove priče voli svog psa i njezin pas voli nju, no jedan veliki dio njihovog odnosa otišao je u krivom smjeru. Radi se o higijeni. Iako starica redovno hrani svog ljubimca i pruža mu ljubav, nije ga dovoljno njegovala.

Ljudi iz ulice odlučili su pozvati stručnu pomoć kako bi psić imao kvalitetniji i ljepši život. Kada su starici pokucali na vrata, iskreno je rekla u čemu je problem. Psić joj ne dopušta da ga šiša, a svaki put kada je probala, završila je s ugrizima od kojih i dalje ima ožiljke. Dio dlake dopušta joj četkati i to se vidi. No predio oko ušiju i prsa je užasno zapetljan, prljav i skamenjen.

Psića su odveli profesionalcima, a oni su mu mašinicom skratili svu dlaku bez ikakvih problema. Osim toga, pomogli su bakici preurediti prostor predviđen za psa te su mu napravili kućicu, a pod su obložili toplom i mekom podlogom. Psić je sada spreman za novi, ljepši i bolji život, a njegova će bakica, nadamo se, ubuduće voditi računa o njegovoj higijeni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara