10 situacija koje se redovito događaju u sapunicama, ali nikad u stvarnom životu

10 situacija koje se redovito događaju u sapunicama, ali nikad u stvarnom životu
Screenshot: Youtube/Buzz Feed

MEKSIČKE sapunice devedesetih su bile izrazito popularne u Lijepoj našoj, zahvaljujući čemu većina osoba koja je odrastala tih godina barem natuca španjolski, a iz njih smo mogli naučiti još ponešto o životu. Osim da se nakon jednog slučajnog susreta možete zaljubiti do kraja života te da će se u tom slučaju vjerojatno cijeli svijet urotiti protiv vas, u sapunicama smo mogli primijetiti neke prilično bizarne obrasce ponašanja koji se gotovo nikad ne događaju u stvarnom životu. 

1. Svi razgovori se vode osobno

Likovi u sapunicama vrlo često posjećuju jedni druge da bi obavili razgovore koje bi vrlo jednostavno mogli riješiti putem telefona. 

2. Uvijek su tip-top sređeni

Čak i ako se nalaze u vlastitoj kući, svi su odjeveni kao za izlazak, a žene su obavezno kompletno našminkane. 

3. Žene su stalno u visokim petama

Čini se da u sapunicama nitko nikad nije čuo za kućne papuče ili barem ravne cipele. 

4. Sunčane naočale i perika jamče anonimnost

Ako lik iz sapunice nekoga slijedi ili iz nekog drugog razloga želi proći neprimijećen, samo će uzeti periku, koju izgleda svi drže pri ruci, i sunčane naočale. Nakon toga, nema šanse da ih prepoznaju. 

5. Normalno je razgovarati s nekim kome ste okrenuli leđaIako razgovore preferiraju obaviti osobno, nema potrebe da se pri tome gledaju. Sasvim je normalno da ljudi razgovaraju jedni drugima okrenuti leđima. 

6. Ne jeduAko ih dočeka pun stol za doručak, eventualno će uzeti komadić jednog jela i otići. Restorani također ne služe za ručanje, nego kao najprikladnije mjesto gdje se na dramatičan način rješavaju osobni problemi. 

7. Nikad ne provjeravaju tko je pred vratimaSvaki put kad netko pokuca spremno otvaraju vrata a da ne pitaju tko je ili provjere špijunku. 

8. Najlakše je ubiti nekog tako da ga gurnete niz stepeniceOvo također rješava problem trudne suparnice, a dobar je način i da nekoga spremite u komu iz koje će se probuditi baš u pravom (ili za vas totalno krivom) trenutku. 

9. Kad se pogledaju u ogledalo, vole malo popričati sami sa sobomNema boljeg načina da razbistrite misli od toga da glasno porazgovarate sa samim sobom dok se gledate u ogledalo. 

10. Telefonske razgovore završavaju bez pozdrava

U rijetkim prilikama kad važne razgovore rješavaju telefonom, uobičajeno je jednostavno poklopiti nakon što ste rekli što ste imali. Naravno, bez pozdrava. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara