12 nevjerojatnih prizora iz SAD-a: "Evo zašto se nećemo uskoro izboriti s koronom"

12 nevjerojatnih prizora iz SAD-a: "Evo zašto se nećemo uskoro izboriti s koronom"
Foto: Twitter/Reddit

NAGLI skok broja novozaraženih covidom-19 u Sjedinjenim Državama velikim je dijelom izazvan zanemarivanjem preporuka da se održava razmak i nose maske, rekao je nedavno glavni stručnjak administracije SAD-a za zarazne bolesti Anthony Fauci, a kad vidite sljedeće fotografije iz SAD-a koje su se pojavile na društvenim mrežama, bit će vam jasno i na što misli.

Trgovine koje se promoviraju tako što tvrde da su kod njih "maske zabranjene", ljudi koji maske namjerno koriste na nepravilan način te mnogi koji potpuno zanemaruju zaštitne ograde prizori su od kojih se svim savjesnim i odgovornim građanima diže kosa na glavi, a u SAD-u su, čini se, sve češća realnost.

"Ovo savršeno prikazuje zašto se SAD neće uskoro izboriti s covidom-19", pišu neki u opisu fotografija koje je teško opisati riječima. "Kvragu, stvarno ćemo svi umrijeti od ovog", pišu drugi.

"Target ima ogledalo da vidite kako vam stoji maska prije nego što je kupite. Molim vas, nemojte isprobavati maske u trgovini", jedan je od nevjerojatnih prizora iz SAD-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara