16-godišnja Stalloneova kći postala manekenka

16-godišnja Stalloneova kći postala manekenka

Foto: Teen Vogue

SISTINE STALLONE tek se odnedavno bavi manekenstvom, a činjenica da je kći slavnog tate, pomogla joj je da u vlastitom domu ugosti novinarsku ekipu Teen Voguea, za koje je i pozirala te pritom otkrila neke detalje iz svog privatnog života.

"Naslijedila sam tatin smisao za humor i radnu etiku", kazala je 16-godišnjakinja i pritom navela da joj veliku podršku pruža majka Jennifer Flavin, inače bivši model.

"Ona me je naučila koje su moje dobre i loše strane, kako šetati pistom i kako postati netko drugi kada nosim određenu odjeću. Smisao ovog posla jest gluma, mijenjanje osobnosti. Ne želiš biti ti", objasnila je, prenosi Yahoo.

Sistine je pokazala i da je zapravo jako prizemna te da je zahvalna na "boljem životu ispunjenom prilikama koje drugi nemaju" zbog toga što ima slavnog oca.

"Moji prijatelji nemaju ono što ja imam. Moja obitelj mnogo putuje, od Rima do Tajlanda. Svaki tatin posao, naša je prilika za novo putovanje i odmor", kazala je i pritom se osvrnula na medijsku pažnju koju je zadobila kada je započela s manekenstvom: "Imam dovoljno godina da mogu sama odlučiti želim li biti pod svjetlom reflektora".

Sistine je priznala kako joj još nije dopušteno imati dečka, a to je prije svega, odluka njenog oca.
Djevojka se našalila pa kazala kako ju je tata naučio pokoji koristan borilački potez kojim može zadati ozbiljan udarac svim nasrtljivcima.

 

 

HAPPY BIRTHDAY to the biggest badass i know! I love you more than words can describe! 🔫❤️

A photo posted by SISTINE STALLONE (@sistinestallone) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara