16-godišnjakinja preklinjala roditelje da joj dopuste brak: Ne znam koliko ću još živjeti

Foto: Facebook

IONA LINDLEY i Laurie Kesteven bili su odlučni u namjeri da stupe u brak.

Nedugo nakon njihovog upoznavanja 16-godišnja Iona skupila je hrabrost i otkrila 18-godišnjem Laurieju da boluje od opake bolesti - cistične fibroze. Iako je prije toga bila nervozna, za to nije imala razloga. Zaljubljenom Laurieju nije nimalo smetala njezina bolest. Rekla mu je kako ne zna koliko joj je vremena ostalo za život i zato bi voljela iskusiti brak, piše Daily Mail.

Devet mjeseci nakon upoznavanja Laurie ju je zaprosio. Zaljubljeni par morao je dobiti dozvolu za brak zbog njezinih godina.

"Zaljubljeni smo! Ne znam koliko ću još živjeti", rekla je Iona svojim roditeljima i preklinjala ih za dopuštenje. Laurie je morao uvjeriti svoje roditelje da nisu premladi za brak i da će uz pomoć njezine majke brinuti za nju, ali i završiti školu.

Uspjeli su dobiti dopuštenje svojih roditelja. Oženili su se na u svibnju prošle godine na lijepoj ceremoniji u Leedsu ispred 125 gostiju. Uoči svoje prve godišnjice braka žele podići svijest o cističnoj fibrozi i zato su izašli u javnost sa svojom ljubavnom pričom.

Laurie trenutno studira i namjerava postati bolničar. Ionino zdravstveno stanje se pogoršalo, ali unatoč tome odlazi na satove plesa i fotografije. "Osjećam se normalno kada plešem. Lice mi poplavi, ali odlučna sam i želim s time nastaviti", kaže Iona.

"Nema smisla uzrujavati se, moramo uživati u životu bez obzira na to kakav je", zaključio je Laurie. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara