18-godišnja sestra slavnog glazbenika slučajno se predozirala koktelom droga

18-godišnja sestra slavnog glazbenika slučajno se predozirala koktelom droga
Foto: Instagram

18-GODIŠNJA sestra zvijezde One Directiona koja je ranije ove godine preminula slučajno se predozirala koktelom kokaina, Xanaxa i Oksikodona, objavili su britanski mediji danas.

Teen Felicite pronađena je beživotna s "bijelim usnama" jutro nakon što je šmrkala kokain s prijateljicom. Hitna pomoć pohitala je u njezin stan u zapadnom Londonu u ožujku ove godine nakon što je pronađeno njezino tijelo, no bilo je prekasno i odmah je proglašena mrtva.

Na sudu je otkriveno da je mlada influencerica, koju je na Instagramu pratilo gotovo 1,5 milijuna ljudi, imala dugu povijest korištenja droga nakon smrti majke Johannah koja je umrla od leukemije 2016. godine.

Rođaci su bili na današnjem saslušanju, no njezin brat Louis Tomlinson nije se pojavio, piše The Sun.

"Bila je to savršena oluja, Oksikodon, Alprazolam (Xanax) i kokain", rekla je mrtvozornica Shirley Radcliffe te dodala kako nije pronašla nijedan dokaz da je ovo bio smišljen čin kojim bi se okončao njezin život.

Tijekom saslušanja njezin otac Mark Tomlinson rekao je kako je bila voljena kćerka i sestra koja se od rane dobi pokazala nestašnom i divnom s djecom.

"Bila je simpatična, brižna, vedra, strastvena, popularna i lijepa mlada dama", dodao je. "Nedostaje svima koji su je znali i voljeli..."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara