2007. se povukla iz javnosti: Pogledajte kako danas izgleda Korina Longin

2007. se povukla iz javnosti: Pogledajte kako danas izgleda Korina Longin
Foto: Instagram/YouTube

KORINA LONGIN, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki svih vremena, danas živi s obitelji u SAD-u i povukla se iz javnosti.

Dok se do 2007. godine, kad se udala za repera Fredra Starra i povukla iz javnosti, mogla vidjeti skoro na svakom koraku, od naslovnica magazina do jumbo plakata, Korina je danas aktivna tek na svom Instagramu gdje je prati nekoliko tisuća ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

Lijepa Zadranka sad se pohvalila selfiejem koji je otkrio da za nju godine kao da su stale. "Uzdigni svoju dušu", dodala je u opis. Nakon toga, objavila je i fotografiju na kojoj se vidi dio njenog Halloween kostima te otkrila da je sa sinom Brightonom bila na Halloween partiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

Korina i reper zajedno imaju dva sina, Brightona i Princetona, a manekenka se trudi da znaju i za svoje hrvatsko porijeklo pa ih je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva fotografirala u navijačkim dresovima.

"Hrvatska, volimo te. Bilo srebro ili zlato, učinili ste nas ponosnima. Najbolji igrač Svjetskog nogometnog prvenstva Luka Modrić. Vatreni, dali ste sve od sebe i ispisali povijest za našu zemlju. Vi ste naši prvaci i ponos", napisala je tad Korina uz fotku. 

Korina je pozornost svjetske javnosti privukla kad se pojavila u spotu N'Synca za pjesmu "Gone".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara