"23 i pol sata dnevno mi kroz misli prolaze prljave, zločeste i vruće stvari"

Tekst: A.M.
Foto: Index

NIVES CELZIJUS, koja žari i pali i izvan hrvatskih granica, u intervjuu za Red Carpet otkrila je detalje vezane uz novu knjigu, kako je osvojila svog supruga Dinu Drpića te svoje mišljenje o nogometašima. "Istina je da imam neiscrpnu dozu seksipila i to vjerojatno zato jer mi većinu vremena, oko 23 i pol sata, kroz misli prolaze prljave, zločeste i vruće stvari", priznaje Nives koja je svog seksipila postala svjesna sa 12 godina.

"Uvijek sam bila na meti pedofila koji traže male seksi djevojčice koje skaču preko gumi-gumija"

"To je bilo tamo negdje kad su mi cickice narasle više nego što su trebale. Onda sam primijetila da me muškarci dosta pohotno promatraju. I uz sve to sam bila na meti pedofila koji vrebaju oko kuće i traže male seksi djevojčice koje skaču preko gumi-gumija", otkrila je Nives koju je Fani Stipković tada upitala kako je osvojila svog supruga.

"Osvojila sam ga onako kao što svakodnevno razoružavam sve oko sebe, svojim anđeoskim smiješkom, bambi okicama koje lagano zatrepću i svi padaju na guzicu", kazala je supruga nogometaša koja pronađe vremena za seks sa suprugom iako on ima treninge tri puta dnevno. "Snalazimo se nekako i nakon tih pet godina koliko smo zajedno moram priznati da je u fenomenalnoj formi, stvarno se već uvježbao".

Nives Celzijus i Dino Drpić očekuju treće dijete?

Iako ne izgleda kao trudnica, Fani je primijetila da Nives reagira na različite okuse hrane pa se zapitala je li na putu možda treće dijete. "Ne znam, vidjet ćemo", rekla je Nives kroz smijeh. Novopečena spisateljica također je otkrila da piše novu knjigu, a ne sumnjamo da bi njezin novi uradak mogao biti veliki hit baš kao što je to bila i "Gola istina".

"Bit će svega u knjizi, od homoseksualizma u nogometu, prijevara u braku, vezi i sve što može moja najprljavija mašta smisliti", otkriva Nives koja kad je varanje u pitanju ne zna zasigurno reći je li je suprug ikada prevario. "Ne poznajem niti jednog nogometaša koji ne vara. Ne ulijevaju mi povjerenje jer im se toliko toga nudi, puno je toga na tržištu što im je pred nosom", rekla je kontroverzna spisateljica, voditeljica i pjevačica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara