"25 godina u 3 minute": Premijerno poslušajte novu pjesmu grupe Nola

"25 godina u 3 minute": Premijerno poslušajte novu pjesmu grupe Nola
Foto: Ivana Kujundžić

GOTOVO cijelu 2018. godinu grupa Nola obilježavala je veliku obljetnicu - 25 godina njihova glazbenog postojanja. Zato je početak 2019. pravo vrijeme za novu stranicu, novi singl, novi spot, a  uskoro i novi album. Tako iz radionice Marijana Jelenića, autora teksta i glazbe, stiže nova pjesma koja će, kao i Nolini prethodni hitovi zasigurno brzo osvojiti radijski eter i obožavatelje - "Imam tebe". Pjesma i spot prikazuju ljubav i život dvoje ljudi koji se susreću sa životnim izazovima i problemima.

"Novom pjesmom počinjemo novi krug, novi ciklus. Volimo režiju spota prepustiti mladim ljudima, volimo vidjeti njihovu viziju naše pjesme. Ovoga puta prepustili smo se u ruke mladoj redateljici  Katarini Radetić koja gotovo da je Nolina vršnjakinja. Ona je video za pjesmu 'Imam tebe' zamislila kao retrospektivu Nolinih 25 godina rada i sigurno je i za nju bio izazov tih 25 godina smjestiti u 3 minute pjesme", kaže nam Gabrijela Jelenić Galant, pjevačica Nole.

"Naslov i stihovi pjesme Imam tebe govore o dugogodišnjem odnosu, dugogodišnjoj ljubavi, a Nola je prošle godine proslavila 25. godišnjicu. Imajući to u vidu, spot je zamišljen kako bi pokazao upravo razvoj odnosa između dvoje ljudi. Auto u kojem se odvija većina spota metafora je za zajedničko kretanje kroz život", objašnjava redateljica spota Katarina Radetić.

Nakon izdavanja i promocije novog singla, Nola se vraća u studio gdje snimaju nove materijale: 
"U planu je ove godine objaviti još novih pjesama, možda još dvije ili tri do kraja godine. Sve su one dio novog albuma na kojem trenutno radimo", rekao nam je Marijan Jelenić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara