28-godišnjakinja iskreno: "Spavala sam sa 130 tipova, bila su i po 4 dnevno"

28-godišnjakinja iskreno: "Spavala sam sa 130 tipova, bila su i po 4 dnevno"
Foto: Instagram

FRANKIE CONSIDINE bila je ovisna o seksu do te mjere da je nekad spavala i s po četiri muškarca dnevno. Kaže da nije mogla normalno funkcionirati ako nije znala da će sigurno dobiti "sljedeću dozu seksa". Takav način života negativno joj je utjecao na posao i međuljudske odnose, ali i na psihičko i fizičko zdravlje.

28-godišnjakinja je bolovala od depresije, različitih seksualno prenosivih bolesti, a ostala je i trudna bez da je znala tko je otac njenog djeteta. The Sun piše da je Frankie često izostajala s posla pod izlikom da je bolesna, a sve zbog seksa. Sveukupno je spavala s više od 130 muškaraca, a onda je saznala da ima dijagnozu - ovisnost o seksu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankie Considine (@frankie_352) on

Dok nije saznala da je njeno stanje stvarno i priznato medicinsko stanje, mislila je da potrebu za seksom ima zbog trauma uzrokovanih ranom rastavom roditelja ili niskog samopouzdanja što se fizičkog izgleda tiče. Kaže da je sve počelo s 13, kad su joj se rastali roditelji. Tad bi odlazila online i tražila ljude s kojim je mogla razgovarati. S 14 je izgubila nevinost i ušla u prvu dužu vezu, no kaže da nije mogla biti vjerna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankie Considine (@frankie_352) on

Nekoliko godina kasnije, kad joj je majka preminula, to je eskaliralo. Odustala je od fakulteta i u naredne tri godine spavala s 80 muškaraca. Kaže da je tim odnosima rješavala tugu zbog gubitka mame. U jednom periodu života spavala je i s četiri muškarca dnevno, no ni to joj nije bilo dovoljno.

"Jednog vikenda 2012. otišla sam u Brighton na rođendan. Upoznala sam jednog tipa, došao je u moju hotelsku sobu i seksali smo se. Sutradan sam bila kod mehaničara da mi pregleda automobil. Spavala sam s njim i njegovim prijateljem, a kasnije te večeri spavala sam s nekim drugim tipom", ispričala je. Nije koristila zaštitu pa je bolovala i od klamidije i od HPV-a. Zatrudnjela je s 22 godine. Nije znala tko je otac pa je odlučila pobaciti. Kaže da je to bio trenutak koji ju je prelomio.

Iste godine upoznala je muškarca na Tinderu s kojim je započela vezu i 2018. godine s njim dobila kćer. Veza je brzo pukla, no Frankie je nakon toga odlučila posjetiti psihologa. Tad su joj dijagnosticirali ovisnost o seksu. "Olakšanje koje sam tad osjetila bilo je nevjerojatno. Shvatila sam da to nije moja krivnja. Shvatila sam da ima još ljudi poput mene i koji se boje govoriti o tome", kaže danas Frankie i naglašava da svojom pričom želi pomoći da se s tog stanja makne stigma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara