37-godišnja Zagorka rodila 14. dijete: "Nismo planirali, jednostavno se dogodilo"

37-godišnja Zagorka rodila 14. dijete: "Nismo planirali, jednostavno se dogodilo"

Screenshot: YouTube

DARIJA HERCEG iz Velikog Trgovišća rodila je u Općoj bolnici Zabok svoje četrnaesto dijete, dječačića Jana.

"Nikad nismo računali da ćemo imati toliko djece, jednostavno se dogodilo. S obavezama se nosim bez problema, pomažemo jedan drugome, i mali i veliki, tako da uopće nemam problema. Živimo od suprugove plaće, mog porodiljnog i dječjeg doplatka, ne dobivamo nikakvu drugu financijsku pomoć. S radom se da sve. Imamo i veliku kuću, dečki imaju svoje sobe, cure svoje, tako da, nema problema", izjavila je 37-godišnja majka za Zagorje International.

Malenog Jana kući će dočekati šestero braće i sedam sestara: Bruno (16), Matija (15), Dominik (13), Mihael (11), Magdalena (10), Iva (9), Nikola (8), Izidora (7), Ema (6), blizanci Tin i Tina (3.5), Lana (2.5) te 15-mjesečna Josipa.

Ipak, kaže Darija, ne planiraju i petnaesto dijete: "Ne vjerujem da ćemo ići dalje, malo je naporno, a i godine su već u pitanju".

Majku i malenog Jana posjetio je i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar. "Ove godine bilo je dosta žena koje su rodile četvrto, peto, šesto, sedmo dijete, što je, s obzirom na demografsku sliku Krapinsko – zagorske županije, ali i čitave Hrvatske, jako dobra vijest", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara