41-godišnji Japanac uhodio Britney Spears

41-godišnji Japanac uhodio Britney Spears

IAKO mnoge tinejdžerke maštaju o životu nalik onom njihove omiljene pjevačice BritneySpears, najnoviji slučaj povezan s imenom plavokose pop-princeze pokazuje kako biti Britney Spears i nije najugodniji posao na svijetu. Naime, izlažete se opasnosti da vas uhodi 41-godišnji Japanac.

Britney je nedavno sudskim putem zatražila nalog kojim se Masahiko Shizawi (41) zabranjuje bilo kakav oblik uznemiravanja dotične pjevačice.

Naime, prema navodima iz zahtjeva za sudski nalog, Shizawa je u zadnja tri mjeseca više puto pokušao stupiti u kontakt s Britney u njezinom domu u Los Angelesu, a jednom je čak pokušao ući u njezinu kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney tvrdi da ju je Shizawa pratio do roditeljske kuće te da joj je uputio nekoliko ljubavnih pisama s fotografijama, a u jednom od pisama eksplicitno piše: "Pratim te."

Kako javlja Reuters, Spears traži da joj se Shizawa, inače japanski državljan, ne približava na udaljenost manju od 1000 metara.

No, još uvijek se ne zna što je sud odlučio o zahtjevu, budući da odvjetnik Britnes Spears još nije komentirati navode iz medija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara