50 Cent dolazi u Ljubljanu

50 Cent dolazi u Ljubljanu

Tekst: I.M.
Foto: JLP

50 CENT ili pravim imenom Curtis James Jackson III, jedan od najpoznatijih i najprodavanijih američkih repera te osnivač i član grupe G-Unit, 3. ožujka će nastupiti u ljubljanskoj dvorani Tivoli.

Poznati reper je u Hrvatskoj nastupio krajem 2007. godine, a posjet našoj zemlji mu nije ostao u najboljem sjećanju. Podsjetimo, HTV-ov novinar Ante Batinović probio se u backstage u kojem reper pripremao za nastup. Ono što je vidio iznenadilo je njega, kamermana, ali i gledatelje - Cent je zajedno s ekipom klečao nad staklenim stolićem, jedan od njegovih prijatelja u ruci je držao slamku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Good evening!", veselo je tad Batinović pozdravio ekipu u sobi, a nakon što ih je vidio kako se spremaju povući "lajnu bijeloga" te nakon što mu je jedan iz ekipe počeo živčano gestikulirati da zatvori vrata, diplomatski je rekao: "Moramo još malo pričekati, ali to je tako s velikim zvijezdama".

50 Cent u kasnijem je intervju opovrgnuo da su "šmrkali bijelo" te izvrijeđao Hrvatsku: "Jebeš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam! Pokušavaju napraviti vijest ni od čega. Neka budu sretni što sam uopće i došao! Kakva će mi biti karijera ako odjebem Hrvatsku do kraja mog jebenog života? Nema više Zagreba!".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara