50 Cent pokreće proizvodnju vibratora sa svojim likom

AMERIČKI reper 50 Cent, poznat po bavljenju svime i svačim, ozbiljno razmišlja o pokretanju proizvodnje igračaka za seks i kondoma koji će nositi njegov naziv.

"Moram napraviti 50 Cent kondome kao i moju motoriziranu verziju." - smatra 50 Cent.

50 Cent, koji već ima svoju liniju odjeće te nekolicinu brandova energetskih napitaka, planira proširenje poslovanja na tržište seksualnih pomogala na kojem bi se trebali, osim prezervativa s njegovim imenom, naći i vibratori koji izgledaju kao on.

"Moja motorizirana verzija definitivno će biti vodootporna, tako da ćete ju moći koristiti u kadi i pod tušem. Većina vibratora nisu vodootporni." - kaže domišljati 50 Cent, prenosi Contactmusic.

Što se tiče boje vibratora, pjevač je rekao kako je plava njegova omiljena boja radi čega pretpostavlja da će igračke biti izrađene u plavoj boji.

"Ali ne znam koje će veličini biti. Ne znam je li veće i bolje, jer nisam baš siguran da muškarac želi da se njegova žena igra s prevelikim dildoom. Ali svakako želim napraviti nešto takvo, stvoriti nešto što će biti popularno i seksualno uzbudljivo za žene." - zaključuje 50 Cent.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara