50 Cent se dosađuje u društvu prsatih ljepotica

Tekst: N.M.
Foto: JLP

POZNATI reper 50 Cent ovih dana žari i pali Europom, ali ne istim tempom kao nekoć, prenose danas francuski mediji, nakon Centovog pariškog koncerta. Cent se, iako je nakon gaže neko vrijeme ostao u klubu gdje je nastupao, dosađivao u društvu prsatih ljepotica, sve redom zainteresiranih za slavnog glazbenika.

Najbogatiji reper na svijetu voj uspjeh i zaradu može zahvaliti prvenstveno reperu Eminemu koji ga je pogurao u svijet glazbe prije šest godina nakon što je poslušao njegov prvi album "Guess Who's Back?", te prvom studijskom albumu "Get Rich or Die Tryin'" iz 2003. godine. Dvije godine kasnije je objavio drugi po redu studijski album "The Massacre" koji je zajedno s prvim albumom prodan u 21 milijun primjeraka diljem svijeta. Upravo uz pomoć Eminema i Dr. Drea, 50 Cent je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Interscope Records, da bi uskoro osnovao vlastitu etiketu G-Unit Records pod čijim su okriljem mladi reperi poput Younga Bucka, Lloyda Banksa i Tonyja Yayoa.

Danas posjeduje bivšu rezidenciju boksača Mikea Tysona u Farmingtonu u Connecticutu, koju pokušava prodati za 18,5 milijuna dolara jer se odselio na Long Island kako bi živio bliže jedinom sinu kojeg ima s bivšom djevojkom. Krajem prošle godine u Connecticutu je odlučeno kako će 12. listopad biti praznik 50 Centu u čast. Bio mu je uručen ključa grada, te ga je gradonačelnik službeno proglasio počasnim građaninom. Međutim, nikome nije jasno gdje je nestao njegov interes za lijepe žene...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara