9gag nahvalio Hrvatsku, pogledajte što ih je oduševilo

9gag nahvalio Hrvatsku, pogledajte što ih je oduševilo
Screenshot: Youtube

JEDNA od najpopularnijih stranica na svijetu ovih je dana više puta spominjala Hrvatsku i to zahvaljujući igri naših reprezentativca na Svjetskom prvenstvu, ali i ponašanju predsjednice Kolinde.

No koliku je reklamu našoj zemlji napravila dobra igra hrvatske reprezentacije najbolje opisuje zadnja 9GAG-ova objava.

''Nadam se da ću doći u Hrvatsku'', napisali su na poznatoj stranici uz promotivni video Hrvatske turističke zajednice u kojem Modrić, Mandžukić, Lovren, Rakitić i Kovačić uz ostale uspješne hrvatske sportaše, glazbenike i glumce pozivaju na posjetu našoj zemlji.

>>Promotivni spot HTZ-a s hrvatskim sportašima proglašen najboljim na svijetu<<

Gotovo milijun puta pregledan je video na stranici 9GAG-a u samo sat vremena, a šest tisuća komentara puno je pohvala za Hrvatsku od kojih su neki prilično zabavni.

''Ako ste iz Češke bili ste u Hrvatskoj više puta'', ''Drago mi je što sam iz Srbije i što mi Hrvatska nije daleko. Žalim Amerikance i ostatak svijeta'', ''Nemojte nas posjećivati, dođite živjeti tu'', ''Raj za turiste, mjesto preživljavanja za Hrvate'', ''Divna zemlja, ali policajci bi im mogli naučiti koju riječ engleskog'', samo su neki od brojnih komentara u kojima mnogi već dogovaraju posjete hrvatskim gradovima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara