A gdje joj je sad celulit? Suprug Cindy Crawford retuširao njezinu fotku u bikiniju?

A gdje joj je sad celulit? Suprug Cindy Crawford retuširao njezinu fotku u bikiniju?

Foto: Instagram

SLAVNA manekenka Cindy Crawford posljednjih je dana bila tema mnogih svjetskih medija koji su prenijeli njezinu neretuširanu fotografiju sa snimanja za Marie Claire Mexico and Latin America 2013. godine.

Podsjetimo, fotka se isprva pojavila na Redditu da bi kasnije osvanula na Twitteru. Na njoj vidimo lijepu manekenku sa svim njenim nedostacima, vidljivim strijama, celulitom i pjegicama, zbog kojih je fotka postala prava senzacija.

Iako su se svi složili kako je 48-godišnja Crawford još prekrasna kao i na početku svoje karijere, čini se da tako ne misli njezin suprug Rande Gerber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Gerber je na Instagramu objavio novu fotku na kojoj vidimo Cindy u bikiniju kako se sunča pored bazena, no lako je pomisliti da je ona retuširana, s obzirom na to da Cindyna koža djeluje gotovo besprijekorno.

Nema vidljivog celulita, strija i pjegica te je savršeno utegnuta, za razliku od popularne neretuširane fotografije koju možete pogledati OVDJE.

"Ona je dobila cvijeće, a ja sam dobio nju", napisao je Gerber u romantičnom opisu svoje fotografije koju je objavio povodom Valentinova.

Možda je Gerber samo poželio pružiti podršku supruzi nakon brojnih komentara na njezin izgled, prenosi Daily Mail.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara