Alkohol, pozivanje na nerede i vrijeđanje političara: Goran Bare u jednom od najiskrenijih ovogodišnjih izdanja!

Screenshot: RTL

NEKI bi to nazvali klasičnim "legendarnim" ponašanjem zvijezde na koje smo godinama navikli, a drugi bi rekli da je Bare, gostujući u showu Antonije Mandić, ispočetka bio "neraspoložen za razgovor" da bi se zatim sve pretvorilo u predstavu kakvu smo i očekivali.

Naravno, to u njegovom slučaju znači gostovanje "pod utjecajem", a mnogi su zaključili da je ovo bilo jedno od gorih izdanja u kojem smo ga imali prilike vidjeti. Pjevač je tako progovorio o nizu tema, a početno nekoherentno mumljanje, nepovezane rečenice i malaksalost zamijenile su donekle energični obračuni s bivšim članovima benda, političarima i uspavanim Hrvatima.

Malo vina

Voditeljica je zaključila da pjevač "izgleda umorno" pa ga je upitala hoće li nakon turneje "spavati mjesec" dana, a Bare je na to odgovorio da neće spavati već da sutra ide kod liječnika koji će ga "spasiti od nesanice" te da nije spavao već godinama.

Ipak, Bare je kasnije priznao da je popio "malo vina" što je svakako objasnilo njegovo sinoćnje izdanje.

Tenkre je ostao tenkre

Bare se osvrnuo i na odlazak člana benda koji je grupu napustio zbog razilaženja oko izbora predgrupe. Naime, Damir Trkulja napustio je bend jer ne želi svirati na istom koncertu na kojem i predgrupa Žanamari & J'Animals za koje tvrdi da su šund. Međutim, Bare tvrdi da mu je drago što je otišao jer Trkulja je, kako on tvrdi, bio loš na nastupima i "vucarao je sa sobom cijelu obitelj" što mu je oduzimalo energiju. Kasnije je dodao da Trkulja uopće nije pisao pjesme za koje je potpisan na albumu "Teške boje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Baretov je zaključak bio: "Tenkre je ostao tenkre", a pjevač je kasnije dodao i da ne voli "rokere" i njihovo glumatanje oko toga što je "pravi rock".

Ne kenjajte i uzmite toljage

Nakon toga, uslijedile su i politički angažirane poruke u kojima se Bare opustio i pod naletom adrenalina poručio Hrvatima da "ne kenjaju i uzmu toljage", na što je voditeljica pokušala smiriti atmosferu pozivajući na nenasilje. Međutim, Bare se s njom nije složio i zaključio da se stvari ne mogu riješiti na miran način jer vladajući šalju policiju i na mirne prosvjede, a u slučaju otpora barem će biti "1:1".

Bare se osvrnuo i na svoj politički angažman i ustvrdio da je bio glup što je nastupao za stranku jer živio je u zabludi da će biti bolje. Međutim, unatoč svemu, ponovno bi učinio isto.

Onaj debeli koji je izgradio ceste i onaj drugi ćelavi debeli koji kao nešto radi

A tada je započela i politička analiza stanja u zemlji. HNS je opisao kao stranku dvoje ljudi koja se sastoji od Vesne Pusić koje je Bare nazvao "onom profesoricom koja kad priča ne TV-u izgleda kao da drži predavanje", "onog debelog koji je izgradio ceste" i "onog ćelavog debelog koji kao nešto radi". Zaključak ove pronicljive analize bio je: "Da, oni nešto rade, ali ne rade ništa dobro. Loše, loše, loše".

Osvrnuo se i na Sanadera za kojeg je rekao: "Pa da Sanader nije pokrao svu tu lovu, u njegovom bi ga selu pitali: 'Pa što si uopće radio?' Kod nas je narodni običaj ukrast".

U svakom slučaju, Bare je ponovno pogodio "u sridu" i servirao ono što od njega očekujemo - pravi show.

Više pogledajte u VIDEU.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara