"Ambasadorica Boga i Isusa Krista" tuži baš sve homoseksualce na planetu

"Ambasadorica Boga i Isusa Krista" tuži baš sve homoseksualce na planetu

Screenshot: YouTube

PREDSTAVLJAJUĆI se kao ambasadorica Boga i Isusa Krista, jedna je žena iz Nebraske odlučila podnijeti tužbu protiv svih homoseksualnih osoba na planetu zbog kršenja "religijskih i moralnih zakona".

Sylvia Ann Driskell iz Auburna u rukom pisanoj peticiji, koja se proteže preko sedam stranica, tvrdi da je "homoseksualnost grijeh i da homoseksualci znaju da je grijeh živjeti u homoseksualnosti. Zašto bi se inače skrivali?".

Lincoln Journal Star tvrdi da 66-godišnjakinja, koja je sama sebi odvjetnica, citira Websterov rječnik i niz odlomaka iz Biblije, a cijela peticija vrvi pravopisnim i gramatičkim pogreškama.

Ona poručuje sucu Johnu M. Gerrardu da ne može "presuditi da je Bog lažljivac" i optužuje homoseksualce da su "lažljivci, prevaranti i lopovi".

"Nikad nisam mislila da ću doživjeti dan u kojem će veliki narod naše velike države Nebraske postati sudionik u nemoralnom ponašanju nekih ljudi. Samo zahvaljujući Božjoj milosti nismo uništeni, jer njegova milost ne prestaje", piše u spisu slučaja nazvanog jednostavno "Driskell protiv homoseksualaca".

Velik broj istaknutim homoseksualnih osoba odlučio je na društvenim mrežama otkriti što misli o njenoj tužbi. Steven Payne s The Daily Kosa našalio se da je to stvar za Vrhovni sud. "Čekamo odluku koja će narediti da damo zadnji novčić ovoj ženi", napisao je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara