"Arheolozi Kristinu Ćurković pronašli tijekom rutinskog pregleda stvari koje pripadaju desetom stoljeću"

Foto: Facebook

SATIRIČNI portal Spredx.com objavio je danas članak naslovljen "Zagrebački arheolozi Kristinu Ćurković pronašli tijekom rutinskog pregleda stvari koje pripadaju desetom stoljeću" u kojem su se na šaljiv način osvrnuli na potragu za radikalnom desničarkom Kristinom Ćurković.

"Nacija može odahnuti! Kristina Ćurković pronađena je živa i relativno zdrava u okolici Zagreba. Nestanak ove aktivistice najpoznatije po tome što nije ružna, prijavljen je sinoć oko 21 sat kada je Kristinina sestra primijetila da je 20 minuta nitko ne zasipa imbecilnim primjedbama i stavovima", stoji u članku.

"Između 16 i 20 sati Kristina je objavila svojih standardnih 1.200 statusa od UDBA-inim djelovanjima, ali oko 20:30 naglo je prestala pisati. Nakon 5 minuta odmah sam počela primati pozive od zabrinutih građana, a kad su me oko 21 sat nazvali iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i rekli da na njihov status ZA DOM Kristina nije komentirala SPREMNA! KAO LEPTIR SVEHRVATSKI BOGA RODA NARODNOGA SVIREPOM NEPRIJATELJU SUPROTIVA SNAŽNA I KRIST VJERA!, znala sam da joj se nešto dogodilo", piše Sprdex i dodaje da su se svi "pribojavali najgoreg jer netko ju je uistinu mogao oteti i biti izložen njezinim stavovima.

"Tim zagrebačkih arheologa već desetu subotu katalogizirao je stvari pronađene u podrumu Nadana Vidoševića kad je jedan od njih primijetio nešto čudno", piše autor i nastavlja: "'Popisivali smo artefakte koje smo datirali u rano deseto stoljeće kad sam naišao na nekakav čudan predmet. Bio je prekriven debelim slojem crne boje i gluposti. Kad smo nakon 2 sata s njega uspjeli poskidati prvi sloj crnila i 200-injak križeva shvatili smo da se radi o Kristini Ćurković. Čim je progovorila bilo je jasno da se radi o najvažnijem arheološkom pronalasku još od Vučedolske golubice. U ovom trenutku još uvijek pokušavamo odrediti točno vrijeme iz kojeg datiraju njeni stavovi, ali oni su toliko tvrdi da standardne metode mjerenja starosti poluraspadom čestica jednostavno ne djeluju' zaključio je Matej Dančić s Instituta za arheologiju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara