Atraktivna kineziologinja Nataša pokreće kontinent!

Foto: PR

SLAVONKA iz Nuštra Nataša Vaci poziva Vas na zajedničko vježbanje ove subote 12. listopada od 10.00 sati u nastavno sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku: “Pozivam sve moje drage Slavonce da nam se pridruže u zajedničkom vježbanju u ovo subotnje jutro. Moj tim i ja dobro ćemo Vas razbuditi, poučiti novitetima iz područja dijagnostike i nutricionizma te Vas nagraditi!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt Pokreni se nudi nove sadržaje, po prvi puta stručnjaci Biotreninga na vježbačima će provesti besplatnu dijagnostiku, temelj i početak svakog vježbanja. Predavanje iz područja nutricionizma uz brojne zanimljive testove održat će nutricionistkinja Karmen Matković Melki.“Dijagnostikom tjelesne forme doznajemo u kakvom se stanju naše tijelo trenutno nalazi. Tako ćemo jasno uvidjeti kondicijske nedostatke i zdravstvene rizike koje vježbanjem možemo poboljšati. Rezultati dijagnostike ujedno su polazna osnova za izradu programa treninga. Zapravo, DIJAGNOSTIKA je prvi i neizostavan korak za sigurno i učinkovito tjelesno vježbanje. Bez tog koraka ne možemo znati kojim putem idemo. A nakon dijagnostike – POKRENI SE!” – izjavio je dr.sc. Luka Milanović ispred Biotreninga.

Stručnjaci Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Vas pozivaju da se prijavite na www.pokrenise.hr i na taj način osigurate sudjelovanje u zajedničkom vježbanju u pet gradova kontinenta Osijeku, Krapini, Karlovcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu. Vaš dolazak biti će nagrađen poklonima poput prostirki za vježbanje, časopisa, vode i drugim iznenađenjima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara