Autopsija nije otkrila od čega je umro dečko zvijezde "Gleeja"

Autopsija nije otkrila od čega je umro dečko zvijezde "Gleeja"

Foto: Instagram

MATT BENDIK, dečko glumice Becce Tobin, u četvrtak je pronađen mrtav u Philadelphiji. Njegovo tijelo pronašla je spremačica u hotelskoj sobi.

Policija je potvrdila da na mjestu smrti nije pronađena droga niti pribor za konzumiranje droge, a nije bilo traga ni bilo kakvom oružju. Isključili su mogućnost samoubojstva i zločina.

Napravljena je i autopsija, a TMZ piše kako da ona nije otkrila uzrok smrti.

Policija će stoga ovo tretirati kao slučaj iznenadne smrti. Neki američki tabloidi pišu da je Bendika u smrt odveo - rad. Iako se pisalo da je partijaner, njegovi prijatelji kažu da to nije istina i da je bio veliki radoholičar. Vodio je nekoliko klubova diljem SAD-a, a njegova obitelj vjeruje da je zbog stalnog stresa dobio infarkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bendikova djevojka Becca, zvijezda serije "Glee", bila je s njim na putovanju u Philadelphiji, ali još uvijek nije otkriveno gdje se nalazila u vrijeme smrti.

Ova vijest stigla je samo nekoliko dana prije prve godišnjice smrti glumca Coryja Monteitha koji je u seriji glumio Finna.

Monteith je 13. srpnja prošle godine pronađen mrtav u hotelskoj sobi, a službeni uzrok smrti bila je "intoksikacija kombinacijom opijata, uključujući intravenozni heroin u kombinaciji s alkoholom".

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara