"BBC, uklonite Jeremyja Clarksona, tu duboko ukorijenjenu izraslinu, taj tumor"

Screenshot: YouTube

ŠKOTSKI komičar Frankie Boyle pozvao je BBC da otpusti "tumor kulture", Jeremyja Clarksona.

Na festivalu u Edinburghu napao je voditelja "Top Geara" i kazao da on još uvijek ima posao samo zato što je blizak s ljudima na pozicijama. "On je prijatelj s Davidom Cameronom. Duboko je unutra kao jebena izraslina i treba ga ukloniti jer je grozan. Otpustite ga jer je on tumor kulture", kazao je, prenosi Independent.

Podsjetimo, Clarkson je nedavno bio na udaru kritika zbog rasističke pjesmice koju je odrecitirao na snimanju svoje iznimno popularne emisije te je bio prisiljen javno se ispričati. Tad je mu je BBC prijetio otkazom.

Inače, ni 42-godišnji Boyle nije cijepljen od kontroverzi. Svojedobno je zbijao šale na račun hendikepiranog sina Katie Price i izgleda plivačice Rebecca Adlington, ali kad su ga na to podsjetili, kazao je: "Sjetite se samo zbog koliko drugih stvari se možete uvrijediti, umjesto zbog šale od prije pet godina. Također, nedavno je imao okršaj i s glavešinama na Channelu 4, koji su kazali da se na njihovoj televiziji više neće pojaviti, a i njih se dotaknuo u Edinburghu: "Postoji sloj ljudi čiji je posao da odbijaju stvari koje su zanimljive. Problem je u tome što je taj sloj na vrhu", kazao je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara