Beyonce i "kontrolor" Jay Z "žive odvojeno i upitan im je nastavak turneje"

Foto: Tumblr/Beyonce

JAY Z, Beyonce, koncertni promotor Live Nation i HBO te najmanje četiri odvjetnika, bili su na hitnom sastanku prošlog četvrtka kako bi raspravili "brak koji propada". Barem tako tvrdi Page Six, koji ne odustaje od izvještavanja o kraju odnosa najslavnijeg para glazbene industrije.

I dok su svi oko glazbenika htjeli složiti zajedničku izjavu za medije, Jay i Bey su odbili: jer se nisu mogli složiti oko onoga što bi kazali. Razlog ovom navodnom sastanku bilo je, piše tabloid, činjenica da bi 100 milijunska zajednička turneja On the Run mogla biti otkazana prije finala. "Ovo možda ne stigne do San Francisca. Definitnivno nisam siguran da će doći do Pariza", kazao je neimenovani izvor. San Franciso je na rasporedu ovog ponedjeljka, a finale u Parizu zakazano za rujan, o čemu je HBO planirao raditi posebnu reportažu i prijenos.

"Na turneji su im se pridružili odvjetnici koji su tamo kako bi im pomogli održati ovo sve skupa na životu još neko vrijeme i izgladiti stvari", dodao je isti izvor. Osim toga, tvrdi da su odnosi toliko loši da Bey i Jay na turneji žive odvojenim životima: "Nisu samo u različitim sobama, nego i u različitim hotelima te svatko posebno dolazi na nastup", kazao je izvor koji tvrdi i da je najveći problem u braku "kontrolor Jay", koji ne želi odustati niti sad kad su odnosi zahlađeni: "Pričali su o intervjuima nakon razvoda i Jay ne dozvoljava da Beyonce sjedne s Barbarom Walters ili Oprom Winfrey i onda glumi žrtvu".

Procjenjuje se da su Carteri zajedno vrijedi više od 850 milijuna dolara. Izvor je kazao da se ne zna kako će izgledati podjela: "Koliko znam, ne postoji predbračni ugovor", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara