Beyonce, sakrij se: Vanity je u lovu na titulu najveće popularne stražnjice

Beyonce, sakrij se: Vanity je u lovu na titulu najveće popularne stražnjice

Foto: Facebook

EGZOTIČNA plesačica i model Vanity Wonder, u lovu je na titulu najveće popularne stražnjice. Ova moderna manekenka modernim načinima traži svoju slavu - putem interneta objavljuje svoje golišave fotografije na kojima pokazuje "plodove svog truda".

Naime, ova Amerikanka na povećanju svoje stražnjice radila je neko vrijeme i to uz pomoć estetske medicine. Na crnom tržištu je potrošila čak 15.000 dolara na injekcije za povećanje svoje zadnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
To je otkrila i u svojoj knjizi "Shot Girls" u kojoj je otkrila da je u svoju stražnjicu ubrizgala nekoliko različitih supstanci, ali najviše silikona. Ova 30-godišnjakinja napisala je knjigu, kako je rekla, da upozori druge cure na potencijalne opasnosti koje vrebaju na crnom tržištu.

"Mnogi pričaju neistine o ženama koje prolaze kroz ovakve postupke. A ovo je jedna tajanstvena stvar. Htjela sam ispričati istinu o tome. Ne postoji niti jedan uobičajen razlog zbog kojeg žene ovo rade. Razlog ne mora biti depresija ili udovoljavanje muškarcu. One samo žele u ogledalu vidjeti ono što su zamislile u glavi", izjavila je Vanity te dodala da su velike stražnjice sada u trendu.

Vanity je neko vrijeme čak bila i dio crne industrije te je radila kao asistentica zbog čega je gotovo završila u zatvoru. Sa svojim procesom počela je 2006. godine jer je smatrala da je ono što traži preskupo u legalnim klinikama.

"Umjesto da potrošite 14.000 dolara na jedan tretman, na ulici to možete napraviti mnogo jeftinije. Kad sam ja počela s tim, morala sam dugo tražiti dok nisam našla ono što tražim. Danas to možete napraviti gdje god želite. Ali to može biti i vrlo opasno jer nikad ne znate na koga ćete naletjeti. Meni su prva dva puta ubrizgali nešto za čega su mi rekli da je sojino ulje. Kasnije mi je jedna žena ubrizgavala medicinski silikon. Žene me i danas pitaju odakle mi ovakva stražnjica jer i same žele takvu. Moja je jako gipka i pokretna jer je tretirana mnogo puta silikonom. Ali moraju paziti da se ne bi zaletjele jer sve ovo može biti jako opasno", izjavila je Vanity, piše Daily Mail.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara