Bill Cosby našalio se na račun optužbi za silovanja, fanovi oduševljeni

Bill Cosby našalio se na račun optužbi za silovanja, fanovi oduševljeni

Foto: Guliver Image/Getty Images

BILL COSBY, kojeg je za seksualni napad optužilo više od 20 žena, ovog četvrtka navečer nastupio je u Kanadi.

Za vrijeme svog stand-upa ženi iz publike dobacio je da "treba biti pažljiva ako pije u njegovoj blizini", prenosi Huffington Post. Žena se navodno iz prvog reda ustala kako bi otišla po piće, a Cosby ju je pitao kamo ide. Kad mu je odgovorila, on je kazao: "Moraš biti pažljiva ako piješ dok sam ja u blizini".

Jedna od žena koje su Cosbyja optužile za zlostavljanje, Beverly Johnson, tvrdi da joj je on, prije nego što ju je napao, u piće ubacio drogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Šala koju je Cosby izgovorio u četvrtak proširila se Twitterom, a reakcije su bile razne. Neki su bili zgroženi, dok su drugi oduševljeni. Jedan je korisnik napisao: "Pričao sam s nekim Cosbyjevim fanovima po završetku showa. Čini se da je apsolutno svima fora bila smiješna. Odustajem".

Osim toga, 77-godišnjeg komičara povremeno su ometali prosvjednici i povici iz publike: "Bill Cosby s dovikivanjem se nosio tako da bi ljude poslušao, dao im da izgovore što imaju i onda samo nastavio. Dosad dva manja ispada", tweetao je netko iz publike.

Također, zaštitari su izbacivali sve koji su pokušali snimati show. Jedan je novinar izbačen nakon što je pokušao snimiti prosvjednika kojeg odvodi policija. Naime, prije showa pred dvoranom se okupilo nekoliko prosvjednika s transparentima, a jedan od njih je uhićen.

Cosby je izdao službeno priopćenje: "Dragi fanovi: jedan ispad, a 2600 odanih, strpljivih i hrabrih obožavatelja uživao je u najljepšem lijeku koji postoji na ovom svijetu. Hvala vam, zaposlenici dvorane, organizatori događaja i zajednica Londona u Ontariju na vašoj podršci. Daleko sam ja od svog kraja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara