Bitka za skrbništvo nad sinovima Charlieja Sheena sve ružnija

Bitka za skrbništvo nad sinovima Charlieja Sheena sve ružnija

Foto:Guliver Image/Getty Images

CHARLIE SHEEN sporom sa svojom bivšom suprugom Brooke Mueller ne prestaje puniti medijske stupce.

Radar Online donosi priču u kojoj se tvrdi da je Sheen socijalnoj službi kazao da je Mueller bila trudna s trojkama, ali odlučila abortirati jedan fetus bez njegova znanja jer je htjela roditi samo blizance. Napravio je to kako bi je pred sudom još jednom pokušao prikazati u lošem svjetlu: "Charlie im je kazao da mu je Brooke u vrijeme trudnoće rekla da je izgubila jedno dijete, a tek je kasnije doznao da je ona abortirala jedno. Inzistirao je da ta informacija bude dijelom slučaja kako bi narušio njezin kredibilitet. Njegov je stav da je ona oduvijek bila lažljiva ovisnica", kazao je neimenovani izvor.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Drugi je izvor dodao: "Brooke je htjela samo dva dječaka jer Charlie nije imao sinove. Bila je opsjednuta idejom o dvojici sinova, ne trojici. Nije bilo medicinskog razloga da ne iznese trudnoću do kraja".

Ovo je samo još jedna u nizu informacija koje su u medije procurile o bitci za skrbništvo ovog slavnog para, a za to je vrijeme TMZ objavio još jedan dio priče. Naime, oni tvrde da Charlie prodaje kuću u kojoj je Brooke živjela, a toliko je žarko želi iseliti da je cijenu prilično spustio.

Njima su pak izvori kazali da Charlie misli da je njegova bivša supruga "otrov" za koji više ne želi da živi u kući koju on posjeduje. S druge strane, ona je viđena ovog ponedjeljka kako na Beverly Hillsu razgledava stanove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara