Bivši pjevač Blink 182: Izvanzemaljci postoje, a priča o njima važnija je od one o Isusu

Bivši pjevač Blink 182: Izvanzemaljci postoje, a priča o njima važnija je od one o Isusu

Foto: Getty Images

TOM DELONGE javnosti je najpoznatiji kao osnivač grupe Blink182, no manje je poznato kako je gorljivi zagovornik vjerovanja da život postoji i van planeta Zemlje te da su se vlade zemalja diljem svijeta urotile kako bi ta informacija ostala tajna.

DeLonge je pokrenuo i stranicu Strange Times posvećenu otkrivanju istine o ovom, kako ga on naziva, fenomenu.

"Prije dva desetljeća, kad sam se počeo time baviti, to je bilo poput vjerovanja da je Zemlja ravna ploča, svi su smijali tome kako Tom okolo priča o NLO-ima. A sada NASA održava simpozije o tome da je otkriće života u svemiru neizbježno. Vatikan govori da je moguć život tamo negdje i kako to utječe na vjerovanja Crkve", rekao je DeLonge za Paper Magazine.

Kako tvrdi, ima izvore u vladi, a njegov telefon prisluškuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prisluškuju me neko vrijeme. Prije nekoliko godina prikupljeno je 150 sati tajnih svjedočanstava za saslušanje u Kongresu na temu programa u svemiru. Na njemu su bili NASA, Vatican, svi kojih se možete sjetiti. Prvih 36 sati sažimalo je najbolje dijelove snimke, a ja sam snimku skrivao u svojoj kući neko vrijeme. Bio sam s osobom koja je bila pomoćnik Wernhera von Brauna, nacističkog znanstvenika kojeg smo doveli u SAD kako bi izgradili Apollo rakete koje smo poslali na Mjesec. U posljednjim trenutcima života on je rekao toj osobi mnogo toga. Ja sam dovodio tu osobu u Los Angeles, dogovarali smo sastanke i tad su se počele događati čudne stvari", ispričao je.

Tvrdi da je kasnije doznao da su tu osobu svake noći budili razni zvukovi te je povraćala.

"Sad znam da su to metode kontroliranja uma, gdje možemo istom tehnologijom kojom vadimo naftu iz zemlje programirati nekog, koristeći frekvencije na kojima mozak funkcionira. To sam saznao deset godina kasnije, ali u to vrijeme sam bio na naslovnicama, pa mi je jasno da su vođe operacije pomislile - kako se ovaj klinac probio?", nastavio je.

DeLonge vjeruje kako je CIA 1980-ih željela kontrolirati sva istraživanja o životu izvan Zemlje, pa je izazvala potpunu histeriju koju joj je lakše kontrolirati.

"Polako će objavljivati da je taj fenomen istinit, a onda će reći da nema razloga za brigu, jer su izgradili tajne sustave koji će nas zaštititi", uvjeren je.

Na pitanje zašto mu je ta tema važna, odgovara:" Mislim da je to najveća priča čovječanstva. Primjerice, u kršćanstvu je Isus umro na križu kako bi iskupio grijehe čovječanstva. To ipak nije toliko veliko kao priča o inteligentnim bićima koja žive u svemiru". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara