Bizarna povezanost: Pjevačica Dionne Warwick, rođakinja Whitney Houston, posklizla se u kadi i završila u bolnici

Bizarna povezanost: Pjevačica Dionne Warwick, rođakinja Whitney Houston, posklizla se u kadi i završila u bolnici

Foto: JLP

PJEVAČICA Dionne Warwick, inače rođakinja preminule Whitney Houston i njene kćeri Bobbi Kristine Brown koja se u bolnici još uvijek bori za život, također je nedavno završila u bolnici.
 
A i njena je nezgoda povezana s kadom, pa je nemoguće ne uočiti pomalo bizarnu povezanost ovih događaja. Warwick se, naime, u svom domu u South Orangeu, u New Jerseyu, 24. siječnja posklizla u kadi i završila u bolnici na dva tjedna. Operiran joj je gležanj te je puštena kući gdje se oporavlja, prenosi TMZ.
 
No, još jedan detalj u cijeloj priči upada u oči: vrijeme kada je pozvana hitna pomoć. U 10 sati i 19 minuta, 24. siječnja, stigao je 911 poziv za Warwick, a točno tjedan dana kasnije, 31. siječnja u 10 sati i 25 minuta, za Bobbi Kristinu koju je u kadi u nesvijesti pronašao njen suprug. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Warwick je bila ne samo rođakinja već i bliska prijateljica Whitney Houston te je nedugo nakon njene smrti izjavila da misli da je Houston umrla jer se "jednostavno predala":
 
"Najiskrenije mislim da je umrla od srčanog udara. Mislim da joj se to dogodilo. Srce ju je izdalo jer se jednostavno predala.Ta divna mlada dama fizički više nije s nama, ali emocionalno, njen duh će putovati s nama do kraja naših života. Uvijek ćemo je pamtiti. Znate, bila je dobra djevojka, stvarno je bila dobra mala djevojčica", rekla je svojevremeno danas 74-godišnja pjevačica.
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara