"Bolje nego u Googleu": U ovakvim uvjetima uživaju zaposlenici najboljeg poslodavca u regiji

"Bolje nego u Googleu": U ovakvim uvjetima uživaju zaposlenici najboljeg poslodavca u regiji

Screenshot: Nordeus

NORDEUS je beogradska tvrtka proglašena za najboljeg poslodavca u regiji za 2012. godinu.

Uvjeti u kojima rade njihovi zaposlenici često se uspoređuju s onima u kojima uživaju zaposlenici u Googleu, a oni sami tvrde da su uvjeti u kojima oni rade "bolji nego u Googleu", prenosi 24sata.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka se bavi razvojem igara za društvene mreže, a među glavnim razlozima zbog kojih su "bolji od drugih" plaće su koje su daleko iznad srpskog prosjeka, u rangu s onima koje primaju zaposlenici u svjetskim tvrtkama sličnih djelatnosti. Osim toga, unutar tvrtke osigurana je mogućnost napredovanja: "Svaki naš zaposlenik može o trošku tvrtke sudjelovati na stručnim skupovima u inozemstvu, a tako posjećuje partnere, razmjenjuje znanja i dodatno se usavršava. Ambicija, talent i kreativnost tri su stvari koje mora posjedovati svaki naš zaposlenik. Svim se radnicima redovito uplaćuje mirovinsko i zdravstveno osiguranje" izjavio je Nikola Čavić, direktor razvoja u tvrtki.

Zaposlenici imaju klizno radno vrijeme, jedino je bitno da izvrše svoje zadatke, a dostupni su im puni frižideri hrane: čak imaju i čovjeka zaduženog za guljenje voća kako bi radnici mogli piti kvalitetne i svježe sokove. Naručuju što će jesti za ručak, a njega samo za njih kuha poseban kuhar. Također,  mogu se baviti sportom koji žele pa im je omogućeno treniranje prema vlastitom odabiru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara