Boris Becker o najgorem trenutku svog života: Supruga me tukla, a sin pokušao to spriječiti

Foto: Guliver Image/Getty Images

BORIS BECKER u svojoj je novoj autobiografiji "Life Is Not A Game" s javnosti podijelio puno detalja o svojem braku s Barbarom Feltus koju je oženio 1993. godine i s kojom ima dvoje djece, piše Daily Mail.

Njihov je brak prema dramatičnom završetku krenuo 2000. godine: Prije toga, kad je ona bila trudna s drugim djetetom, on ju je prevario s Ruskinjom Annom Ermakovom - u WC-u jednog londonskog restorana, nakon čega je ona zanijela njegovu nezakonitu kćer Annu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Složili smo se da ćemo uzeti predah nakon što sam sve priznao. To je bilo najmanje što sam za svoju suprugu mogao napraviti nakon što sam je tako povrijedio", piše Becker u svojoj knjizi koju trenutno u nastavcima objavljuje Bild i dodaje: "Bio sam u toj obiteljskoj drami jer sam, bez ikakve dvojbe, bio šupak. Izdao sam svoju trudnu suprugu, napravio dijete drugoj i skrivao istinu. Sedam smo godina bili par iz snova, ali u nekom smo trenutku morali završiti s glumom i lažima. Jednog smo groznog poslijepodneva u studenog 2009. godine sjeli za veliki kuhinjski stol i napokon razgovarali iskreno. Više nismo imali zajedničkih ciljeva, nikakve baze, nije bilo privlačnosti niti seksa. Postali smo stranci".On je tad predložio da ona odleti u Miami s dječacima kako bi "imali malo prostora", ali kad je napokon on 12 dana nakon toga stigao za njima, umjesto civiliziranog susreta dogodio se potpuni kaos, tvrdi bivši tenisač: "Oboje smo postajali sve glasniji i sve agresivniji. Ona je već angažirala najbolje odvjetnike koji su pripremili tužbu, a mene je zanimalo radi li se tu o našem braku ili novcu. Zauvijek će mi ostati u sjećanju da je Barbara bila potpuno izvan sebe! Vikala je na mene te odjednom skočila i počela me udarati kao luda. Došao je Noah, stao između nas, nije mu se sviđalo što mama napada tatu. S vremenom sam joj uspio ruke obuzdati iza leđa i onda je još više poludjela. Noah je između nas pokušavao smiriti situaciju. Bilo je grozno! To je definitivno bila najgora situacija u mom životu. Sljedeći sam dan sjeo sa svojim odvjetnicima. Znao sam: za mene nema povratka. To je bio tužan kraj našeg braka", napisao je.

Becker je u 2009. godine u braku s nizozemskom manekenkom Sharlely Lilly Kerssenberg (na naslovnoj fotografiji) s kojom ima trogodišnjeg sina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara