Borna Rajić obrušila se na Tinu Vukov nakon njezinih komentara o Luki Rajiću i videima

Borna Rajić obrušila se na Tinu Vukov nakon njezinih komentara o Luki Rajiću i videima

Foto, Screenshot: Facebook

BORNA RAJIĆ otkrila je način kako dospjeti do medija i očito ne namjerava tako brzo odustati od provjerene formule za privlačenje pažnje.

A na ruku po tom pitanju ide joj i paralelna priča o navodnoj vezi njezinog bivšeg supruga Luke Rajića i mlađahne pjevačice Tine Vukov.

>> Luka Rajić u tajnoj vezi s Tinom Vukov?

>> Tina Vukov o vezi s Lukom Rajićem

Naime, u ožujku se medijima proširila priča o njihovom ljubavnom odnosu, a 26-godišnja Vukov jučer ga je prvi put prokomentirala. Iako vezu nije demantirala, kratko je kazala: "Bilo je čudno jer je to bila skroz nova situacija, ali stvarno ne bih pričala o tome. Nekako najradije uvijek govorim o glazbi u intervjuima".

Naravno, sve skupa nije moglo proći bez spominjanja Borne i njezinih videouradaka, na što je Vukov kazala: "Svi su to pratili, ali nemam komentara. Neću se nasmijati tome".

To sve skupa očito je bio dovoljan okidač za Bornu Rajić, koja je danas na Facebooku uz link na vijest o komentarima Tine Vukov napisala: "Tina Vukov izjavljuje da se neće nasmijati na moje video uratke. Naravno, ja ću se na njene, nakon usporedbe gledanosti. Šteta je što Hrvati nemaju senzibilitet za 'PRAVU' umjetnost".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara