Brad Pitt ne voli Angelinu i s njom je samo zbog djece i imidža, tvrdi glumčev - vidovnjak

Foto: JLP

VIDOVNJAK Brada Pitta, koji tvrdi da je predvidio vezu njega i Angeline Jolie, sad je kazao da Pitt ne voli Angelinu Jolie.

Njegovo je ime Ron Bard i tvrdi da je blizak Pittov prijatelj, ali to ga nije spriječilo da njegovu intimu iznese u javnost. Kazao je da je se glumac osjeća "zatočeno", da je s Jolie zbog djece i zato što bi prekid naštetio njegovu imidžu, ali i da je još zaljubljen u svoju prvu suprugu, Jennifer Aniston, piše Daily Mail.

Osim toga, uvjeren je da su se Pitt i Jolie već vjenčali u tajnosti i da će imati još troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barda i Pitta upoznala je upravo Jennifer Aniston 2004. godine. 54-godišnji Bard tvrdi da je glumcu 2005. godine kazao da će upoznati nekoga tko će mu promijeniti život za vrijeme snimanja "Gospodina i gospođe Smith". Ipak, smatra da njih dvoje više nisu zaljubljeni: "Nije pitanje je li Brad zaljubljen ili nije. Stvar je u tome da je on muškarac koji se obvezao djeci i ispunit će svoju obvezu toj djeci. A voli li je ili ne, to je druga priča. On je tip čovjeka koji sreću pronalazi unutar sebe. Radi ono što misli da je ispravno, pravi je muškarac. Mislim da je Jolie vrlo pametna, mislim da ga je zarobila, ali njemu to nije bitno jer voli djecu više od te veze. Ako ste velika zvijezda i ostavite nekoga kao što je Jennifer Aniston, svijet vas blati godinama. Kako biste sad ostavili šestero djece? Jednostavno ovisite o održavanju imidža. Slavna osoba mora na to misliti", poručio je.

A unatoč tomu što kaže da je predvidio vezu Brangeline, poriče glasine da je savjetovao Pitta da ostavi Aniston: "Elegancija i ljepota Bradove duše kad je bio s Jen bila je nevjerojatna pa mislim da mu je bilo dobro tako kako je bilo. To što je zastranio je bila njegova odluka. Ja sam mu samo postavljao pitanja: 'ako ovo, ako ovo, ako ono'... Nisam rekao: 'Razvedi se od Jennifer da možeš biti s ovom seksi curom'. Ja samo nudi bistriji uvid, ljudi odlučuju sami. Mislim da je on uvijek volio Jennifer, mislim da je još uvijek voli, ali to je sad davna prošlost".

Ni Pitt ni Jolie nisu se oglasili nakon ovog vidovnjačkog objašnjenja njihovih života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara