Brutalno iskreni parovi: U braku smo 20 godina, nismo se seksali više od pet godina

Brutalno iskreni parovi: U braku smo 20 godina, nismo se seksali više od pet godina

Screenshot: YouTube

MNOGI misle da seksualni život umire nakon sklapanja braka.

Posao, djeca, obaveze, lud raspored - sve to utječe na kvalitetu seksualnog života, piše Huffington Post. Ovog tjedna oženjeni korisnici Reddita odlučili su iskreno progovoriti o tome koliko se stvarno seksaju. Podijelili su se u tri kategorije, ovisno o duljini bračnog staža. U nastavku pročitajte njihova priznanja.

U braku do sedam godina

"Ja imam 33, on 29 godina. U braku smo jednu godinu, zajedno tri, imamo jedno dijete. Seksamo se u prosjeku jednom tjedno."

"Moj muž i ja u braku smo tri godine i imamo dijete. Seksamo se dva puta tjedno, ponekad više. Nama to nije neka velik stvar. Seks je sjajan i postaje sve bolji, ali mi smo toliko sretni zajedno pa je seks samo mali dio naše veze."

"Meni je 29, a njemu 26. Oženjeni smo nešto više od godinu dana. Seksamo se dva do tri puta tjedno. Meni bi odgovaralo jedan do dva puta, a on bi volio pet do šest puta tjedno."

"U braku smo godinu i pol dana. Seksamo se jednom svaki drugi tjedan. Radimo suprotne smjene i imamo jako zaposlene vikende. Oboje smo tužni zbog toga, ali jako volimo jedno drugo. Nemamo djece."

U braku od sedam do 15 godina

"Zajedno smo sedam godina i imamo jedno dijete. Seksali smo se jedan do tri puta dnevno, a sada smo prešli na jedan do tri puta tjedno. Oboje smo OK s tim jer ako se štediš seks je nevjerojatan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skoro mi je 30, u braku smo osam godina. Seksamo se jednom svakih 10 dana. Ona je upravo ušla u treće tromjesečje trudnoće.

"Malo smo stariji. U braku 15 godina. U prosjeku se seksamo tri puta tjedno, a ponekad svaki dan. Ono važnije je da svaki dan razgovaramo i mazimo se."

"Zajedno smo 14 godina, u braku 11, četvero djece. Kada stvari nisu 'zatvorene zbog održavanja' seksamo se oko pet puta tjedno."

"Imamo 37 i 35 godina. U braku smo skoro 15. Život je trenutno ludnica. Oboje radimo, školujemo se, imamo 5-godišnjeg sina. Ponekad se seksamo tri puta tjedno, a ponekad seksa uopće nema."

U braku više od 15 godina

"Zajedno smo 17 godina. Seksamo se dva do tri puta godišnje."

"Zajedno smo 30 godina, u braku 25, imamo dvoje djece, oboje smo u '50-ima. Seksamo se tri do pet puta tjedno. Kada to ne radimo onda se ljubimo i mazimo. Bolje je nego što sam mislio da će biti."

"Meni je 45, njoj 46. U braku smo 20 godina, nismo se seksali više od pet godina."

 "U braku smo 20 godina. Ponekad se seksamo tri puta dnevno, ponekad samo jednom u dva tjedan. Sve ovisi o tome što život baci pred nas. Ponekad je u pitanju lijep lagani jutarnji seks, a ponekad se radi o jednom satu intenzivnog jebanja."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara