Budućnost stiže 30. siječnja!

Foto: PR
 
BUG FUTURE SHOW 2014 održat će se u Zagrebu 30. siječnja, a riječ je o techno showu koji će okupiti cijelu ICT zajednicu i pokazati sve najaktualnije iz svijeta tehnologije, najavili su predstavnici tvrtke Bug, organizatora showa i izdavača najutjecajnijeg techno magazina u Hrvatskoj. 
 
Događanje su nazvali "show" jer su htjeli napraviti nešto novo i drugačije, odmaknuti se od klasičnih konferencija i sajmova te omogućiti tvrtkama iz ICT sektora, publici i svojim čitateljima da se na zabavan i pristupačan način bolje upoznaju s najnovijim tehnološkim dostignućima. Bugovci planiraju cijelu priču demonstrirati kroz niz predavanja, panel diskusija i projekcija u kinu Europa, pa vjeruju da će publika tamo uživati u najboljem "infotainmentu" s tehnološkim temama. 
 
Program je dostupan OVDJE.
 
"Bug Future Show 2014 je samo jedan od projekata koje tvrtka Bug priprema za ovu godinu, u kojoj želimo svojim čitateljima ponuditi i razne nove sadržaje, a uz to, i mogućnost izravnog komuniciranja, bilo s članovima redakcije, bilo sa stručnjacima koji im mogu dati odgovore na sva njihova pitanja", istaknuo je Miro Rosandić, glavni urednik svih Bugovih izdanja. 
 
Središnja je tema showa "The Next Big Thing", što će ujedno biti i tema broja u Bugu, koji će taj dan izaći iz tiska. Ta će se tema provlačiti kroz rasprave i predavanja, a svi će sudionici dati svoju viziju što je "sljedeća velika stvar" u tehnologiji, odnosno koji su najnoviji tehnološki trendovi, što tek dolazi, kako će izgledati digitalno društvo u bliskoj budućnosti...
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Bug Future Show 2014 imat će i drugačiju publiku: nju neće činiti sudionici koji plaćaju kotizaciju kao na konferencijama, već Bugovi čitatelji, opinion makeri, pripadnici ICT zajednice, early adopteri... Ulaz će biti besplatan, ali uz pozivnicu. 
 
"Zajedno sa svojim prijateljima, partnerima i sponzorima pripremamo za posjetitelje nezaboravnu prezentaciju tehnologija budućnosti u ležernoj i posve neformalnoj atmosferi. Veseli me što sam sukreator showa koji će nakon dugo godina ponovno na jednom mjestu okupiti čitavu hrvatsku ICT zajednicu i što će naši čitatelji postati dio te zajednice", naglasio je Dragan Petric, izvršni urednik Buga. 
 
Dodao je da će u foajeu kina i u Dvorani Müeller biti i popratna događanja za posjetitelje. Tamo će se održavati dodatne prezentacije i okrugli stolovi, a u foajeu Kina Europa će partneri Bug Future Showa 2014 predstaviti i dio svoje ponude. 
 
Organizatori su nekoliko puta napomenuli da će na Bug Future Showu 2014 atmosfera biti uistinu neformalna i zabavna, a kao garanciju za to nude i Ivana Šarića, poznatog hrvatskog stand-up komičara, koji će voditi show. No, ističu i da nisu ležerni u kvalitetnoj izvedbi, pa se očekuje visoka produkcija događaja, kao i scena koja će biti posebno uređena u skladu s temom, ali i ambijentom. Angažirali su i poseban tim za rasvjetu, a sve će se dodatno snimiti kamerama kako bi snimku mogli vidjeti i svi oni koji neće imati priliku osobno prisustvovati događanju u kinu Europa. 
 
Cijeli će događaj zaključiti i posebnom projekcijom filma "Nulti teorem", Terryja Gilliama. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara