Bugari pozvali Ninu Badrić da bude specijalna gošća njihovog izbora pjesme za Eurosong

Foto: Index

NAŠA predstavnica na Eurosongu Nina Badrić, otkako je odabrana da nas predstavlja u Azerbajdžanu, u centru je pažnje domaćih, ali i stranih medija. Nakon što je pjevačici upućen poziv za nastupe u završnicama izbora za pjesme Eurosonga kod susjeda Srba, Makedonaca, Bosanaca i Hercegovaca te Crnogoraca, stigao je i poziv iz Bugarske.

Bugarsko finale održat će se 29. veljače i Nina je prihvatila poziv te će se predstaviti bugarskoj javnosti i pokušati zadobiti njihove simpatije. Nastup dobiva na važnosti kad znamo da je Hrvatska u istoj polufinalnoj skupini zemalja u kojoj je i Bugarska pa je svaki nastup i promocija izuzetno bitna. Nina je dobila pozive i za nastupe 19. i 26. veljače u Beogradu. Na Dori 2012. koja je dobila novo prigodno ime "Idemo na Eurosong s Ninom" nastupit će gosti iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Prošlog tjedna u glavnom azerbajdžanskom gradu Bakuu održan je polufinalni ždrijeb prema kojem će Hrvatska nastupiti sa Srbijom, Slovenijom, Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom. Ovo je jako povoljno za nas jer smo u skupini s čak pet zemalja iz bivše Jugoslavije, a znamo da se visoke ocjene najčešće dodjeljuju upravo susjedima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara