Celine Dion otkazala sve nastupe zbog suprugova zdravstvenog stanja

Foto: JLP

KANADSKA pjevačica Celine Dion na svojim je Facebook stranicama izvijestila obožavatelje da će otkazati sve svoje profesionalne aktivnosti, uključujući i azijsku turneju te koncerte u Las Vegasu, zbog obitelji i zdravstvenog stanja svog supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Celine Dion odlučila je na neodređeno vrijeme odgoditi svoje profesionalne aktivnost te se u potpunosti koncentrirati na zdravstveno stanje svog supruga i njihove obitelji", stoji u priopćenju te se podsjeća da je njezin 72-godišnji suprug Rene Angelil u prosincu prošle godine podvrgnut operativnom zahvatu odstranjenja karcinoma.

Pjevačica je objasnila da svu svoju energiju i snagu želi usmjeriti na suprugovo izlječenje. "Za mene je sada iznimno važno posvetiti sve svoje vrijeme Reneu i našoj djeci", objasnila je pjevačica ispričavši se svim svojim obožavateljima.

U priopćenju stoji da "ni pjevačica nije u potpunosti izliječila upalu mišića blizu glasnica koja ju je spriječila da nastupi na dogovorenim koncertima od 29. srpnja". Azijska turneja bila je predviđena u jesen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara