Čeljuska o Šukerovom propadanju: Mislila sam da ću riknut´ od smijeha, bila sam u grču do kraja

Čeljuska o Šukerovom propadanju: Mislila sam da ću riknut´ od smijeha, bila sam u grču do kraja

Screenshot: HRT

NEOČEKIVANO spuštanje bivšeg ministra financija Ivana Šukera na stolcu u emisiji HRT-a danas zabavlja čitavu Hrvatsku.

A budući da je prizor stvarno bio humorističan, mnogi su se zapitali kako je voditeljica Tončica Čeljuska uspjela zadržati ozbiljan izraz lica (iako se u jednom trenutku da moglo primijetiti da joj je umalo pobjegao osmijeh).

Ona sama o situaciji nam je kazala: "Mogla sam i drukčije reagirati, ali budući da je on bio mrtav hladan cijelo vrijeme i nastavio govoriti kao da se ništa nije dogodilo, ja sam se nekako nadala da je snimatelj tu situaciju popratio tako da se to na van ne vidi. Pa sam mislila - čovjek je pribran, moram i ja biti. Iako sam mislila da ću riknut od smijeha, jako mi je teško bilo se suzdržati, stvarno je bilo presmiješno. I on je nastavio sjediti tako metar niži od svih nas, kao da se ništa nije dogodilo, a mi moramo biti ozbiljni. Ljubo Jurčić ga gleda, ništa mu nije jasno".

I iako su pred kamerama svi bili suzdržani, Čeljuska je priznala da su se na kraju ipak svi smijali: "Ispalo je simpatično na kraju. I svi smo se 'pokidali' od smijeha kad smo bili gotovi. Gospodin Šuker je komentirao: 'Kakvi su vam ovo stolci?'. Naime, dok je Jurčić govorio i bio u krupnom kadru, on je stolac popravljao. Pa je opet sjeo i opet propao da bi onda tek iz trećeg puta uspio to pričvrstiti nekako. Ali ja sam bila u grču do kraja emisije da će opet početi propadati, a onda više ne bih mogla izdržati...Ali to su političari - on je pribran, koncentriran do zadnjeg časa, nije se dao zbuniti".

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara