Četiri godine nakon smrti: Brittany Murphy bila je otrovana?

Četiri godine nakon smrti: Brittany Murphy bila je otrovana?

Foto: Guliver Image/Getty Images

GOTOVO četiri godine nakon što je tragično preminula glumica Brittany Murphy u medijima su se pojavili napisi da ona nije preminula prirodnom smrću, već da je otrovana otrovom za štakore.

Podsjetimo, glumicu je majka pronašla mrtvu 20. prosinca 2009. godine, a u izvješću nakon obdukcije stajalo je da je uzrok smrti anemija i upala pluća. Samo pet mjeseci nakon toga od istih je simptoma preminuo i njezin suprug Simon Monjack.

Nove informacije stižu nakon što je posebnu istragu pokrenuo glumičin otac Angelo Bertolotti, a za koju je odobrenje dobio tek nedavno. U njoj je otkriveno da su u tijelu glumice pronađeni otrovi najčešće sadržani u otrovu za glodavce ili kukce, i to u količini koja ukazuje na to da je u pitanju bilo ubojstvo, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je preminuo od istih simptoma, postoji mogućnost da je i Monjack bio otrovan. Njega je također mrtvog pronašla Murphyjina majka koja se k njemu uselila nakon kćerine smrti.

"Zločeste glasine, koje su proširili tabloidi, okaljali su Brittanyn ugled. Moja kći nije bila ni anoreksična niti ovisnica, kao što se stalno impliciralo. The Hollywood Reporter je ismijavao Brittany i Simona kad su se žalili da su im životi u opasnosti. Neću biti miran dok se istina o ovim tragičnim događajima ne sazna. Istjerat ću pravdu za Brittany", kazao je Bertolotti za Examiner.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara