Četiri sata uz Balaševića: Koprivnica posljednja svjedočila "Kalendaru mog djetinjstva"

Četiri sata uz Balaševića: Koprivnica posljednja svjedočila "Kalendaru mog djetinjstva"

Foto: Press

DVORANA srednje škole u Koprivnici sinoć je bila mjesto na kojem se pisala povijest međusobne ljubavi između Đorđa Balaševića i domaćina, ali i brojne publike koja je potegnula do Koprivnice iz raznih krajeva Hrvatske pa i susjednih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A u nepisanim povijesnim knjigama stajat će podatak da je upravo tu omiljeni autor, uz podršku vjernih obožavatelja, po posljednji put izlistao stranice prvog dijela “Kalendara mog djetinjstva” - specifične autorske večeri u kojoj je Đole oduševio publiku pričom i pjevanjem svojih uspješnica.

Čak četiri sata i pet minuta trajala je čarolija koprivničke večeri u sportskoj dvorani, čarolija koja se osjetila već od samog početka, i prije nego što je Đole izašao na pozornicu osmišljenu u posebnoj scenografiji. Ista ta čarolija trajala je cijelo vrijeme, a publika je kraj nastupa dočekala na nogama dajući do znanja da je i tih 245 minuta nekako prebrzo prošlo.

Programom u Koprivnici tako je završena trilogija Bjelovar-Čakovec-Koprivnica, a ujedno i era ovog programa. No, fanovi omiljenog panonskog mornara već sada zdušno očekuju novi najavljeni program, kojeg Balašević opisuje kao nastavak dosadašnjeg. A poznavajući njega, opet će se hrliti u dvorane i kazališne prostore, jer oni koji su jednom okusili vrijeme uz Balaševića uvijek dolaze po još.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara