Chris Brown tuguje jer ga je cura nogirala

Foto: Instagram

PRIJE nekoliko tjedana hvalio se njezinom guzom, a sada je ostao bez nje.

Karrueche Tran ostavila je Chrisa Browna. Nedavno je progovorila o tome koliko joj je bilo teško boriti se s njegovim osjećajima prema bivšoj curi Rihanni i izgleda da to više nije željela trpjeti.

TMZ piše da je Karrueche eksplodirala kada je vidjela da je Chris na Instagramu lajkao dvije zajedničke fotografije njega i Rihanne, ali to je bila samo kap koja je prelila čašu. Već dugo je bila nezadovoljna s vezom jer je smatrala da se Chris ponaša djetinjasto i uništava svoj život partijanjem umjesto da se fokusira na svoju glazbu. Chris je nakon prekida otputovao u St. Tropez i tamo se ludo zabavljao sa svojim društvom, a onda je počelo javno jadanje na Instagramu.

Objavio je dva videa u kojima pjeva D'Angelovu pjesmu "Untitled" i mnogi smatraju da je stihove "i ako me želiš, mogu ti pružiti sve što sanjaš" uputio upravo njoj. Drugi vjeruju da zapravo pjeva Rihanni. Uz ove snimke objavio je i fotografiju nastalu na njegovom sudskom saslušanju.

"Prošao sam kroz puno toga u životu. Napravio putem puno grešaka. Ali kroz sve to oduvijek sam bio iskren prema sebi i kroz Boga sam uspio brinuti za svoju obitelj. Trebao bih žaliti zbog nekih stvari, ali mislim da će me lekcije koje sam naučio oblikovati u pravog muškarca", napisao je uz nju.

Izgleda da je zločestog Browna zbog prekida napalo sentimentalno raspoloženje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara