Cindy Crawford obrušila se na holivudske glumice i reality zvijezde

Cindy Crawford obrušila se na holivudske glumice i reality zvijezde

Foto: Shutterstock

SLAVNA manekenka i supermodel, 48-godišnja Cindy Crawford, obrušila se u nedavnoj izjavi na holivudske glumice jer smatra da su upravo one krive što svijet supermodela više, kako je ona rekla, "nije isti".
 
Činjenica je da se "zlatno doba" supermodela, kakvo je bilo u vrijeme kada je Cindy Crawford žarila i palila svjetskom modnom scenom, a s njom i ostale članice "slavne šestorke", Christy Turlington, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen i Linda Evangelista, ne može usporediti s onim danas, a Cindy objašnjava i zašto.
 
"Modeli sve manje i manje dobivaju stvarno velike poslove, naslovnice i velike ugovore s kozmetičkim kućama, a upravo je tu najviše novca, jer se za to sve više angažiraju glumice, pjevačice i reality zvijezde.
 
Prije se glumice nisu miješale u posao supermodela, jer su htjele graditi drugačiji imidž, biti shvaćene ozbiljnije, pa je i zarada modela bila puno veća, neusporediva s ovom danas. Glumice prije nisu htjele crveni tepih zamijeniti s modnom pistom, a danas to rade sve češće", rekla je Cindy u intervjuu za ES magazin.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Na pitanje smatra li da se zlatno doba modelinga, kakvom je ona pripadala, može ponoviti, nije bila optimistična i odgovorila je da misli da ne, i da je to vrijeme prošlo.
 
 

It’s #Movember! I can’t wait to see everyone’s #Movember moustaches. Support this great cause at Movember.com!

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara