Član ekipe Nicki Minaj ubijen u tučnjavi ispred bara

Član ekipe Nicki Minaj ubijen u tučnjavi ispred bara

Foto: Getty Images

JEDAN ČLAN EKIPE s kojom Nicki Minaj putuje na turneje ubijen je, dok je drugi prevezen u bolnicu u kritičnom stanju, nakon što su izbodeni tijekom tučnjave koja je izbila izvan bara u Philadelphiji u srijedu rano ujutro.

Šokirana Nicki vijest je objavila na Twitteru, nazvavši smrt 29-godišnjeg De’Vona (Day Day) Picketta iz Brooklyna još jednim nerazumnim činom nasilja.

Potraga za mršavim bradatim napadačem koji je s mjesta događaja pobjegao u sivom Buick LeSabreu trajala je cijelu noć. Pickett i 27-godišnji Eric Parker iz New Yorka su se u Philadelphiji pripremali za Nickinu turneju Pinkprint.

Lokalna policija vjeruje kako je svađa započela u baru, u kojem su bili i žrtve i napadač. Žrtve su izbodene nekoliko puta te su osobnim automobilom prevezene u bolnicu, gdje je Pickett preminuo brzo nakon dolaska. Parker ima ubodne rane po lijevoj strani tijela i lijevoj ruci, a više se ne nalazi u kritičnom stanju.

Policija je izvijestila da je na mjestu događaja preplavljenom krvlju pronašla mobitel, šešir i potrgane naočale. Ispitano je najmanje troje svjedoka te su pregledane snimke s nadzornih kamera, izvan i unutar bara. Svjedoci su policiji rekli da je svađa možda krenula zbog nedavne pucnjave u baru.

Rođakinja ubijenog Picketta rekla je da se on u trenutku smrti ponašao samaritanski, no nije pojasnila što je time mislila. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara