Čovjek s najvećim penisom na svijetu snimio pjesmu o svojoj "alatki"

Screenshot: The Daily Show

JONAH FALCON muškarac je s najvećim penisom na svijetu (barem od onih koji su se usudili prijaviti veličinu), a priča o ovom Amerikancu svijetom se proširila prošlog ljeta nakon što ga je u zračnoj luci u Kaliforniji carinska kontrola zaustavila misleći da u hlačama skriva oružje.

A sad je ovaj muškarac, čiji je penis u erekciji veći od 34 centimetra, odlučio svojoj "alatki" posvetiti pjesmu. Ona se zove "It's Too Big" ("Prevelik je"), a Falcon ju je snimio zajedno s Adamom Bartom. Oba muškarca u pjesmi pjevaju, a između ostalog ona sadrži riječi: "Čuo sam od svih tipa i svake pojedine cure/Žele se pokušati provesti na najvećem na svijetu/Ali kako se vozila zvijer treba biti razvijen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripjev nije ništa manje upečatljiv: "Prokleto prevelik/Jednostavno je prokleto prevelik/Tvoj je penis prokleto prevelik yeah/Prokleto je prevelik".

Falcon je odbio komentirati pjesmu, a njegovi su agenti za medije izjavili da nikakvi intervjui ne dolaze u obzir. Pjesmu se još uvijek, nažalost, može čuti samo ako je kupite putem iTunesa, piše Huffington Post.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara