Culture Club Revelin dovodi poznati svjetski klupski brand Godskitchen s Cosmic Gateom

Foto: Press

CULTURE Club Revelin 21. 8. 2014. dovodi Godskitchen, međunarodni superclub brand plesne glazbe u sklopu kojeg će nastupiti popularni njemački dvojac Cosmic Gate. Nakon godina etabliranja na britanskoj sceni, Godskitchen je danas superbrand te stoji iza mnoštva uspješno organiziranih dance manifestacija, festivala, partyja, evenata...

Godskitchen se ističe po jedinstvenoj arhitekturi, uređenju, multimediji te vizualnoj i zvučnoj kulisi koja krasi svaki njihov event. Ista organizacija stoji iza jednog od najuspješnijih europskih festivala Global Gathering, koji osim Velike Britanije svoje franšize ima diljem svijeta - u Rusiji, Ukrajini, Turskoj, Koreji, Australiji, Južnoj Americi... Uz top produkciju Godskitchena, njihovo najubojitije oružje su svjetska imena koja krase sve njihove manifestacije.

Njihovi unaprijed rasprodani eventi dovoljno govore o tome, a 21. 8. 2014. publika u Culture Clubu Revelin imat će priliku uživo pod njihovim brandom vidjeti njemački duo Cosmic Gate.

Cosmic Gate je njemački trance duo koji čine Claus Terhoeven i Stefan Bossems. Legende trance scene poznate su po uzbudljivim melodijama s move-on ritmovima, koje uvijek ponovno pokreću i probude emocije kod publike. Prvi singl kojim su se vinuli top ljestvice bio je "The Drums", nakon čega su uslijedili "Exploration Of Space" i "Mental Atmosphere", a njihov "Somewhere over the Rainbow" je remix poznate melodije iz filma "Čarobnjak iz Oza". Uz svoje autorske radove, Cosmic Gate su napravili remixe za umjetnike kao što su Tiësto (Urban Train), Ferry Corsten (Punk), Blank & Jones (DFF), Israel Kamakawiwo'ole (Somewhere Over the Rainbow), Svenson & Gielen (Answer the Question), Vanessa Mae (White Bird) i James Horner (I See You iz "Avatara").

Cosmic Gate svirali su preko "1000 noći" po cijelom svijetu s brojkom koncerata od 130 godišnje, te bili gosti mnogih poznatih klubova kao što su Ministry of Sound i Privilege Ibiza, ASOT600 - Ultra Pacha, NYC i Marquee, Las Vegas rezidencija.

Krajem petog mjeseca izdali su novi album "Start To Feel" koji je zasjeo ravno na vrh Beatport glazbene ljestvice. Prvi singl "Falling back" naišao je na izvrsne kritike, a DJ Mag ga naziva himnom plesnih podija, dok se od drugog singla, "Fair Game", s albuma "Start to feel", očekuje da postigne jednaku popularnost.

Razina popularnosti nedavno izdanog hita "Fair Game" raste iz dana u dan i osvaja publiku širom svijeta, a "Fair game" je ujedno i prva suradnja tandema Nic & Bossi s Orjanom Nilsenom, neospornim autoritetom u svijetu produkcije plesne glazbe.

Tijekom posljednjih godina Cosmic Gate se odmaknuo od žestine trancea i s više suptilnosti uplivao u elektronske ritmove zadržavajući i dalje svoj energični stav, a kako oni uživo znaju pokrenuti publiku provjerite na njihovom nastupu 21. 8. 2014. u Culture Clubu Revelin.

Cijene karata:
Pretprodaja 100 kn / VIP 200 kn
Na ulazu 150 kn / na VIP ulazu 250 kn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara