Čupavi junak nanjušio zlostavljačicu: Pas Killian spasio bebu od nasilne babysitterice

Screenshot: YouTube

BABYSITTERICA iz Južne Karoline prošlog je tjedna osuđena zbog zlostavljanja djeteta, a sve zahvaljujući vjernom ljubimcu koji je roditelje upozorio da žena zlostavlja dijete.

Roditelji sedmomjesečne Finn Jordan prvi su puta posumnjali da nešto nije u redu kada je njihov pas zarežao na babysittericu, 22-godišnju Alexis Khan.

"Primijetili smo da je pas izuzetno nemiran kada je Alexis bila u njegovoj blizini. Režao i uvijek je stajao između nje i našeg sina. Znali smo da nešto nije u redu", rekao je otac Benjamin Jordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Alexis je radila za par više od pet mjeseci prije nego su postali sumnjičavi. Prije nego su je zaposlili, provjerili su o kakvoj je osobi riječ s njezinim prijašnjim poslodavcima, ali nisu naišli na bilo kakve probleme. Međutim, Killian, mješanac crnog labradora i njemačkog ovčara, očito je osjetio da s novom babysittericom nešto nije u redu.

Roditelji su, vidjevši Killianovu reakciju, odlučili postaviti iPhone ispod kauča u dnevnom boravku kako bi vidjeli što se događa kada su oni na poslu, a snimka ih je iznenadila.

Naime, snimka je pokazala da je Alexis izuzetno nasilna prema djetetu. Nasilna babysitterica ne samo da je urlala na dijete već ga je i nekoliko puta udarila. Iako liječnički nalazi nisu pronašli znakove fizičkog nasilja, policija je odlučila ispitati Alexis koja je na kraju i priznala da je zlostavljala dijete.

Osuđena je na tri godine zatvora, a njezino je ime uvedeno u registar zlostavljača što će ju onemogućiti da ubuduće radi s djecom.

"Tko zna koliko je djece dosad zlostavljala i koliko bi ih još zlostavljala da nije bilo našeg psa", zaključio je Jordan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara