D`Knock i DJ Fresh Jay imaju novu kompilaciju, prvih troje koji točno odgovore na pitanje, dobivaju CD!

D`Knock i DJ Fresh Jay imaju novu kompilaciju, prvih troje koji točno odgovore na pitanje, dobivaju CD!

foto: PR fotografija

S OBZIROM na niz uspjeha i velik broj uspješnih projekata u glazbenoj produkciji, Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay razvili su koncept suradnje s najjačim hrvatskim i inozemnim klubovima u stvaranju glazbenog branda i imidža određenog kluba putem ekskluzivnih glazbenih kompilacija. Većina renomiranih klubova u svijetu na taj način uspješno gradi svoj imidž i glazbeni identitet. Producentski dvojac iza sebe ima niz takvih uspješnih projekata poput suradnje s hrvatskim klubovima Papaya, Hacienda o Hookah Bar te vlastiti brand Liveinthemix music koji, ovoga puta u suradnji s brendom Green Gold Music donosi novu vrhunsku glazbenu kompilaciju na kojoj se pojavljuju hrvatski i internacionalni top izvođači, te neka nova glazbena imena.

Glazbeni producenti i autori kompilacije su Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay, koji su svoju karijeru obilježili brojnim nagradama i suradnjama sa najjačim izvođačima hrvatske i internacionalne scene (Barbara Tucker, legendarni producent i dobitnik Grammyja Andy Wright, Mick Hucknall (Simply Red), nova britanska zvijezda Peter Grant i mnogi drugi). Aktivni suradnici labela Liveinthemix music (liveinthemix.com) te glazbeni producenti koji se također pojavljuju na kompilaciji su Zvonimir Dusper Dus, Kosta Radman i Slow Mo`T. Ovaj glazbeni projekt zasigurno će postati neizostavan dio najboljih klupskih partyja, a vi iz prve ruke provjerite zašto ova kompilacija nosi epitet "must have ovog ljeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najbrža tri čitatelja koja točno odgovore na nagradno pitanje, osvajaju primjerak ove ekskluzivne kompilacije!

Pitanje glasi: Koja su dva singla na kojima je producentski dvojac PlayOne
surađivao sa kraljicom house glazbe Barbarom Tucker?

Sve što trebate jest svoje odgovore poslati na na e-mail naslovljen s "AMC" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara