Da su "potkoženi", Srbi bi vozili Mercedese, slušali Stonese i gledali Đokovića uživo

Foto: Shutterstock

KAD bi prosječni građanin Srbije imao novca koliko želi i plaćao isključivo kvalitetu - većina bi ih koristila mobitele Samsung, išla na koncerte Rolling Stonesa i Rihanne, te na teniske mečeve Novaka Đokovića, pokazuje anketa koju je u srpnju ove godine provela švicarska organizacija International Certification Association GmbH (ICERTIAS).

U internet istraživanju ove organizacije, provedenom na cijelom teritoriju Srbije, velika većina ispitanika prilično jednoglasno istaknula je "Mercedes" kao najkvalitetniju svjetsku atomobilsku robnu marku koja se može naći na domaćem tržištu.

Na sportskom planu za građane Srbije neprikosnoven je Novak Đoković, a u ekipnim sportovima nogometaši madridskog Reala, dok u glazbi kao apsolutno najkvalitetniju grupu u svijetu izdvajaju Rolling Stonese, a među pjevačima i pjevačicama Rihannu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od domaćih grupa najviše glasova dobila je Riblja čorba, a među pjevačima su izdvojili Željka Joksimovića.

U komercijalnim kategorijama QUDAL istraživanja kao ponuđače apsolutno najviše razine kvalitete potrošači u Srbiji istaknuli su, ovisno o kategorijama, Nescafe, Adidas, Toshiba računala, Visa kreditne kartice, Nivea kozmetiku te Adidas sportsku obuću.

U internetskom istraživanju ICERTIAS sudjelovalo je 1.200 građana iz cijele Srbije starijih od 15 godina, objavili su beogradski mediji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara