Dan očeva: Bizarni odnosi poznatih očeva i njihove djece

Dan očeva: Bizarni odnosi poznatih očeva i njihove djece

Foto: JLP

HOLLYWOOD i svijet poznatih prepun je napetih, zategnutih, a u nekim slučajevima i zanimljivih odnosa očeva prema svojim sinovima ili kćerima. Huffington Posta objavio je listu najzanimljivijih poznatih očeva koji sa svojom djecom imaju, nazovimo to tako, "poseban" odnos.

Joseph i Michael Jackson

Kralj popa jednom je prilikom opisao svog oca kao najmisterioznijeg čovjeka na svijetu kojeg nikada neće shvatiti. Imali su turbulentan odnos u kojem je Michael znao biti fizički kažnjavan. To ga je znalo ponekad toliko naljutiti da je poželio ocu vratiti batine, čime je samo još više razbjesnio oca. Zbog zlostavljanja Michael je oca isključio iz oporuke.

Martin i Charlie Sheen

Godinama je Martin Sheen brinuo za zdravlje svog sina, a često je znao o tome javno i otvoreno govoriti. Iako se zna kako je Charlie vratio svom ocu pruženu ljubav, Martin nikada nije gubio nadu i sinu uvijek bio podrška u borbi s ovisnošću.

Billy Ray i Miley Cyrus

Iako je svojoj kćeri pružio mogućnost da ostvari glazbenu i glumačku karijeru, Billy Ray Cyrus svoju je kćer Miley usporedio s Annom Nicole Smith i napao Disney koji je optužio da je serijom "Hannah Montana" uništio njen život i cijelu obitelj.

Steven i Liv Tyler

Liv dugo nije znala tko je njen pravi otac, sve do 1988. kada je došla na koncert Aerosmitha i na pozornici vidjela Stevena. Kako ju je odgojio Todd Rundgren, u tom trenutku shvatila je da "ima dva oca i, srećom, osjetila se još više voljenom nego prije". Prema njenim riječima, Steven tada nikome nije mogao biti otac, dok danas imaju savršen odnos. Iako, mnogi će reći kako je Stevenov potez angažiranja vlastite, tada sedamnaestogodišnje kćeri u seksi scenama za spot "Crazy", poprilično bizaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jon Voight i Angelina Jolie

Angelina Jolie i Jon Voight dugo su vremena na naslovnicama tabloida vodili svoj čudnovati mali "obiteljski rat". Razlog razdora Voightova je bračna nevjera koja je razorila brak između njega i njene majke Marcheline Bertrand. Iako su se 2001. ponovno zbližili, taj je odnos ponovno narušen, a Voight je jednom prilikom rekao da njegova kćer ima "ozbiljnih mentalnih problema". Godinama su Jon i Angelina bili razdvojeni, a ponovno ih je 2007. godine zbližila smrt njene majke.

Mark Evans i Adele

Mark Evans napustio je Adele i njenu majku kad je popularna pjevačica imala samo dvije godine. "Bolno je to. Ima toliko toga za čim žalim. Žalim što joj nisam bio bolji otac. Znam da sam je iznevjerio i volio bih da mogu vratiti vrijeme", izjavio je za Daily Mail.

John i Drew Barrymore

Drew je vrlo rano osjetila na vlastitoj koži holivudski život. Otišla je od majke sa 17 godina, a otac ju je tada već odavno napustio. "Sigurna sam da je to utjecalo na moj odnos prema muškarcima i tužna sam što nije bio dio mog života", priča Drew Barrymore.

Michael i Lindsay Lohan

U ožujku 2011. godine Lindsay lohan prestala je razgovarati s ocem koji je to tog trenutka upravljao njenom karijerom. "Žao mi je što moj otac konstantno u javnost iznosi detalje o našoj obitelji. Svakodnevno se pokušavam se oporaviti i boriti s ovisnošću, a njegovi javni istupi nimalo mi ne pomažu", rekla je Lindsay.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara