Danijela Dvornik: Dino nije lizao oltare ni lagao, zato nema sponzora za dokumentarac u ovoj licemjernoj državi!

Foto: Facebook

NA FACEBOOK stranici Dine Dvornika osvanula je jutros poruka njegove supruge Danijele.

Sasvim očigledno ljuta zbog problema na koje je ekipa naišla u pokušaju snimanja dokumentarca o legendarnom glazbeniku, Danijela je uz status objavila i fotografiju Dina na kojoj stoji "'ko im jebe mater!", a njezin tekst prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo da vam javim kako napreduje naš dokumentarac. Dosta materijala već je skinuto i u pripremi je. Nažalost, susreli smo se s onim istim 'sranjem' s kojim smo se susretali i dok je Dino bio živ, a to je kad trebaju sponzori (a trebaju u ovoj nesretnoj zemlji) onda naiđemo na odgovor 'ne možemo svoj proizvod vezat uz nekoga tko ima narkomansku prošlost'. Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima, što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko izvanbračne djece, što nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smješkao i otvoreno lagao svima. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebao biti licemjer jer u ovoj zemlji tako treba! Nikad ne smijemo govorit istinu, jer laž, ako je dovoljno dugo izgovaraš, postaje istina.

Vjerojatno da tim istim sponzorima dođe Mick Jagger, koji je btw, cijeli život proživio na Jani, i njega bi odjebali zbog njegovog životnog stila! Rekli bi: dragi Mick, dobar si ti...ali ne možemo svoj šugavi proizvod vezati uz nekog koje pošmrkao jednu liniju dužine ekvatora, koji je promijenio svoje krvne stanice nekoliko puta, popio ocean alkohola i imao toliko žena i još više djece! Tko jebe tvoj glazbeni opus! Tko jebe sve što si ikada napravio!

Nažalost, nećemo moći dovršiti dokumentarac u produkciji koju smo zamislili, jer vjerojatno nećemo imati nikakav budžet, ali ćemo ga svejedno dovršiti i prikazati kako je izgledalo 20 godina rada i muke Dina i konstantne borbe s licemjernom državom, gotovo nikave podrške i velikih očekivanja njegove malobrojne, ali pametne publike".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara